ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

TRUSE BERCUIT

Cu ajutorul acestor truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.

Aceste truse profesionale pentru largire si bercuire dispun de trusa speciala pentru transport si depozitare fiind utile pentru repararea sau modificarea tevilor din diverse domenii de activitate, frigotehnic, service auto, mecanica fina etc.

Trusele de bercuit sunt recomandate pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto.

Aceste truse de bercuit oferite de echipa GAVE sunt fabricate din materiale de calitate superioara, fiind rezistente la orice tip de soc mecanic.


 Trusa  10 Piese BERCUIT CT-278 largit taiat  tevi conducte frana   Trusa  10 Piese BERCUIT CT-278 largit taiat  tevi conducte frana
-150 lei
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de frana Trusa bercuit este recomandata pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto. Specificatii trusa bercluit:- trusa bercuit: 2 menghine si 1 presa- presa cu virf conic la 45 grade- menghina pentru 6 diametr..
PRP: 299,00 Lei 149,00 Lei
 Trusa  5 Piese BERCUIT largit, taiat  tevi sau conducte arcuri
-105 lei
Brand: TUBULARE
 Trusa pentru bercuit 5 Piese largit, taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute pe..
PRP: 210,00 Lei 105,00 Lei
 Trusa 9 Piese pentru bercuit  largit tevi conducte  Trusa 9 Piese pentru bercuit  largit tevi conducte
-94 lei
Brand: JACK
 Trusa pentru bercuit 9 Piese largit tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Ac..
PRP: 188,00 Lei 94,00 Lei
Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana
-24 lei
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Aceasta trusa profesionala ..
PRP: 79,00 Lei 55,00 Lei
Trusa 7 Piese BERCUIT Largit taiat tevi conducte frana
-20 lei
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit 7 Piese largit, taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute per..
PRP: 129,00 Lei 109,00 Lei
Trusa 8 Piese BERCUIT largit, taiat tevi Dreptunghiulara conducte arcuri cu 2 menghine Trusa 8 Piese BERCUIT largit, taiat tevi Dreptunghiulara conducte arcuri cu 2 menghine
-120 lei
Brand: JACK
Trusa bercuit tevi cupru pentru instalatii frigorifice. Trusa prezinta si 5 dimensiuni de largitoare pentru a crea mufe pentru sudat tevile.Specificatii trusa bercuit:1. trusa bercuit: 2 menghine si 1 presa2. presa are virf conic la 45 grade3. menghina pentru 6 diametre mici de teava cupru: 1/8..
PRP: 219,00 Lei 99,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)