Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Trafaleti

GAVE vine in ajutorul mesterilor si meseriasilor casei. De cele mai multe ori, cand dorim sa renovam, sa redecoram, suntem in cautarea unor trafaleti perfecti dar si la preturi avantajoase.

Bineinteles, la noi puteti gasi acei trafaleti necesari redecorarii, care se muleaza perfect cerintelor dumneavoastra.

Garantam pentru calitatea trafaletilor nostri si de aceea vi-i oferim cu drag la preturi avantajoase oricarui buzunar, pentru a va putea duce treaba la bun sfarsit.

Aparat Point and paint - Ajutor pentru vopsit, Verde Aparat Point and paint - Ajutor pentru vopsit, Verde
-51 %
Brand: Newe
Aparat Point and paint - Ajutor pentru vopsit, VerdeCu acest instrument, vopsirea va fi o bucurie. Vopseaua se poate aplica rapid si usor in fiecare colt al camerei. Sfaturi pentru vopsit: Baza mare punctul N Paint, va permite sa vopsiti suprafete medii si mari. Lucrul cu acest instrument este mai r..
79,00 Lei 39,00 Lei
Set TRAFALET 6 Piese Paint Racer cu rezervor si 2 accesorii pentru vopsit colturi Set TRAFALET 6 Piese Paint Racer cu rezervor si 2 accesorii pentru vopsit colturi
-42 %
Brand: Newe
Set Trafalet Paint Racer cu rezervor si 2 accesorii pentru vopsit colturiCu acest trafalet, nu veti avea probleme cu picurarea sau varsarea vopselei si nu va mai trebui sa reumpleti trafaletele tot timpul.Vopsiti peretii casei dvs rapid si confortabil cu Roller Paint! ;Zugravit..
119,00 Lei 69,00 Lei
Set Trafalet 6 Piese Paint Roller cu recipient de vopsea si brat expensibil Set Trafalet 6 Piese Paint Roller cu recipient de vopsea si brat expensibil
-50 %
Brand: Newe
Set Trafalet Paint Roller cu recipient de vopsea si brat expensibilAcest trafalet este special conceput pentru a nu pierde vopseaua, fiind foarte convenabil deoarece accelereaza procesul de zugravire datorita rezervorului interior.Este foarte usor de utilizat si poate fi curatat usor, ocupand putin ..
119,00 Lei 59,00 Lei
Spray pentru vopsit si zugravit - Paint Zoom 650w TRUST Spray pentru vopsit si zugravit - Paint Zoom 650w TRUST
-35 %
Brand: Newe
Spray pentru vopsit si zugravit - Paint Zoom 650w TRUSTPaint Zoom, este un aparat sistematic pentru vopsirea sau zugravirea suprafetelor mari, in special, cum ar fi: garduri, obiecte de mobilier, banci, pereti interiori sau exteriori.Cu un efort minim si intr-un tim..
199,00 Lei 129,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)