Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Robineti

Robinetii electrici sunt ideali atunci cand ti s-a stricat boilerul sau cand ai probleme cu conducta de apa calda.

Daca ai nevoie de apa calda intr-o anumita incapere racordata la apa, acesti robineti incalzesc apa in doar cateva secunde si o puteti utiliza fara intrerupere.

Robinet De Apa Calda Instant Robinet De Apa Calda Instant
-46 %
Brand: TUBULARE
Apa calda de la robinet in doar 5 secunde Ai nevoie de apa calda la casa de weekend sau in garaj, dar nu ai acolo conducta de apa calda? Cumpara Robinetul de apa calda instant, un robinet electric care incalzeste instant apa in cantitati nelimitate! Trebuie doar sa il instalezi la chiuveta, sa il..
239,00 Lei 129,00 Lei
Robinet de apa cu filtru pentru purificare Robinet de apa cu filtru pentru purificare
-63 %
Brand: MANDU
Robinet de apa cu filtru pentru purificare, este ideal pentru purificarea apei potabile sau de retea, acesta dispune de trei etape de filtrare. Robinetul de apa filtreaza apa potabila cu ajutorul celor 5 purificatoare, ceramic care retine biocontaminanti, nano kdf anticlor, metale grele si ioni, ca..
159,00 Lei 59,00 Lei
Robinet electric 3000W, afisaj temperatura LCD Robinet electric 3000W, afisaj temperatura LCD
-64 %
Brand: TUBULARE
Robinet electric 3000W, afisaj temperatura LCDAcest robinet se monteaza pe perete, nu pe chiuveta! Este potrivit pentru cada de baie! Acest robinet electric cu incalzire instantanee a apei este alegerea potrivita pentru casele de vacanta, garaje, ateliere sau alte incaperi unde nu exista apa calda...
299,00 Lei 109,00 Lei
Robinet electric cu difuzor FLEXIBIL Incalzire si display digital Robinet electric cu difuzor FLEXIBIL Incalzire si display digital
-30 %
Brand: MANDU
Robinet electric 3000W, afisaj temperatura LCDAcest robinet se monteaza pe perete, nu pe chiuveta! Este potrivit pentru cada de baie!Acest robinet electric cu incalzire instantanee a apei este alegerea potrivita pentru casele de vacanta, garaje, ateliere sau alte incaperi unde nu exista apa calda.&n..
199,00 Lei 139,00 Lei
Robinet electric cu display digital, RX 010 Robinet electric cu display digital, RX 010
-50 %
Brand: TUBULARE
Robinet electric cu display digital, RX 010Solutia perfecta pentru locuintele in care instalatia de apa calda nu functioneaza este robinetul electric pentru incalzirea apei RX-010. Folositi cu incredere acest robinet pentru incalzirea instantanee a apei reci de la robinet pana la 65°С. Acesta nu n..
299,00 Lei 149,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)