Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

RESIGILATEProdusele resigilate oferite de GAVE sunt produse care pot dispune de mici urme de utilizare sau de un ambalaj modificat ca aspect. 

Ideea de produs resigilat reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra nu numai pentru faptul ca sunt perfect functionale dar si pentru faptul ca sunt mult mai accesibile ca pret. 

Calitatea produselor nu este afectata, deoarece tehnicienii nostri sesizeaza si repara orice problema care poate aparea la nivelul functional al produsului.

Produsele resigilate oferite de GAVE sunt reprezentate de produsele neridicate de clienti, a caror ambalaj s-a deteriorat in urma transportului sau pot fi reprezentate si de produse asupra carora s-a intervenit cu reparatii pentru a fi aduse in starea lor initiala. 

Avantajul produselor resigilate vandute de GAVE este ca acestea beneficiaza de o garantie de 24 de luni si au o reducere mult mai mare.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare pentru fiecare produs dorit, Telefonic sau cu poza pe Watsaap.

Bec Bluetooth LED Cu Boxa, Jocuri De Lumini Si Telecomanda Bec Bluetooth LED Cu Boxa, Jocuri De Lumini Si Telecomanda
-69 %
Brand: Newe
Bec Bluetooth LED Cu Boxa, Jocuri De Lumini Si TelecomandaAcest bec dispune de o boxa a carui difuzor are o putere de 3W si in acelasi timp poate degaja lumini multicolore, care pot fi schimbate cu ajutorul telefonului sau tabletei.Ca si un bec obisnuit, acest bec bluetooth funct..
159,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)