Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Proiectoare Craciun

In aceasta perioada a anului, toata lumea se pregateste de febra sarbatorilor de iarna. Decorarea bradului, goana dupa cadouri, cumparaturile dar si minunatele bucate care se pun pe masa, pe langa acestea se alatura si decoratiunile pentru Craciun.

Echipa GAVE in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de proiectoare care pot fi folosite atat in interior cat si in exterior, impreuna cu accesoriile potrivite.

Acestea sunt ideale atat pentru decorarea sarbatorilor de iarna cat si pentru luminarea fatadelor, a gradinii, ca obiect decorativ in vitrinele spatiilor comerciale. Practic, acestea pot fi utilizate cu incredere in orice anotimp.

Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunet Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunet
-30 %
Brand: TAI
Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunetIn modul automat, proiectorul va afisa in mod constant o serie de lumini laser de culoare verde (pozitia 2) si verde cu rosu (pozitia 1), iar cand este setat sa se activeze la sunet, ritmul muzicii va forma noi variatii, in functie de pute..
99,00 Lei 69,00 Lei
Proiector Laser MOTION cu 2 culori Proiector Laser MOTION cu 2 culori
-10 %
Brand: MANDU
Proiector Laser MOTION cu 2 culori Acest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita. Acesta este ideal pentru Craciun, petreceri aniversare si petr..
99,00 Lei 89,00 Lei
Proiector Laser Puternic (rosu verde) Metalic Cu Telecomanda Proiector Laser Puternic (rosu verde) Metalic Cu Telecomanda
-60 %
Brand: MANDU
Proiector Laser, Metalic Pentru Exterior Cu TelecomandaAcest proiector este special conceput pentru exterior, mai ales in cazul petrecerilor in aer liber, iar formele proiectate sunt de brad, Mos Craciun, om de zapada si fulg de zapada si are puterea de a proiecta pe o suprafata de a..
199,00 Lei 79,00 Lei
Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club
-34 %
Brand: TAI
Proiector PAR 18 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau ClubAcest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita.Cele 8 jocuri de lumin..
119,00 Lei 79,00 Lei
Proiector PAR 36 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club Proiector PAR 36 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau Club
-34 %
Brand: ALEX
Proiector PAR 36 LED-uri Lumini Scena JOC de lumini Dj sau ClubAcest proiector este special conceput pentru utilizarea cu succes atat la evenimente festive cat si in cluburi, pe terase sau in pub-uri. Raza mare de iluminare poate garanta o performanta sporita.Cele 8 jocuri de lumini vor face..
179,00 Lei 119,00 Lei
Proiector Stele Rosu/Verde HEXAGON Proiector Stele Rosu/Verde HEXAGON
-34 %
Brand: MIKI
Proiector Stele Rosu/Verde HEXAGONProiectorul de Stele Star Laser este ideal pentru exterior sau chiar si pentru interior cu diferite ocazii, cum ar fi Craciunul, o petrecere in familie dar si pentru petreceri mai mari si cluburi disco.Proiectorul are un sistem de lumini laser care sunt proiectate p..
210,00 Lei 139,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)