Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Prize

Aceste prize sunt ideale pentru a monitoriza consumul de energie si totodata, pentru a-ti calcula si limita consumul de energie electrica cat si cheltuielile.


Echipa GAVE stie cat de iritanta este acea perioada a lunii cand vine vorba despre achitarea facturilor, mai ales facturile la curentul electric, asa ca sarim in ajutorul dumneavoastra cu aceste prize.


Aceste prize sunt foarte usor de montat, iar avantajul folosirii acestora  este ca puteti gasi diferite moduri de a reduce consumul de energie electrica.

Prelungitor Cu 5 Prize, 4 USB Si Buton On/Off Prelungitor Cu 5 Prize, 4 USB Si Buton On/Off
-40 %
Brand: IMPORT
Prelungitor Cu 5 Prize, 4 USB Si Buton On/OffPrize insuficiente sau prost amplasate? Prelungitorul este foarte util cand nu ai o priza la indemana. Toata lumea foloseste macar un prelungitor in casa. Acestea cresc optiunile noastre pentru accesarea prizelor din casa, si prin urmare a cablu..
199,00 Lei 119,00 Lei
Priza incorporabila WIFI WPS  lan USB Hotel Priza incorporabila WIFI WPS  lan USB Hotel
-20 %
Brand: SOLARE
Priza incorporabila WIFI WPS  lan USB HotelO priza poate parea un instrument simplu, insa atunci cand se face instalarea uneia, trebuie intotdeauna sa tineti cont de ce fel de echipamente electrice si electrocasnice urmeaza a fi conectati la ea si ce consum au respectivii consumatori.Prizele su..
299,00 Lei 239,00 Lei
Priza programabila digitala, zilnic / saptamanal, 3680W, 16A Priza programabila digitala, zilnic / saptamanal, 3680W, 16A
-10 %
Brand: SOLARE
Cu aceasta priza de comutare digitala puteti opri si porni reteaua la orele dorite. Priza are un ciclu de comutare zilnic si saptamanal, functionare foarte simpla si functii DST incorporate (ora de vara) si RANDOM. Are un ciclu saptamanal si zilnic cu 10 combinatii de intervale de schimb pe zi. Max...
99,00 Lei 89,00 Lei
Priza Smart Wifi, Programabila De La Distanta, Prin Telefon Priza Smart Wifi, Programabila De La Distanta, Prin Telefon
-50 %
Brand: IMPORT
Priza Smart Wifi, Programabila De La Distanta, Prin TelefonPorneste sau opreste aparatele electrice de acasa, de orinde te-ai afla, folosindu-te de priza programabila, telefon si o conexiune la internet!Suporta sistem iOS si Android (2.3 sau versiuni mai noi) - este n..
159,00 Lei 79,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)