ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Mini Proiectoare

Mini proiector pentru curti si gradini - secretul unei amenajari de poveste

Frumusetea unei curti sau a unei gradini consta in ingrijirea si amenajarea acesteia prin plantarea unor plante decorative in careuri frumos ordonate sau ronduri atent gandite. Pentru a le pune in valoare si mai mult, un mini proiector pentru fiecare pom sau arbust va ajuta la scoaterea acestuia in evidenta.

Mini proiectoarele sunt printre cele mai importante elemente de decor, atat pentru curti, cat si pentru gradini, acestea schimband integral infatisarea acestora atunci cand sunt plasate in asa fel incat lumina difuza sa cada pe diverse obiecte sau plante.

Mini proiectoare de lumini pentru diverse proiecte - detaliul de care nu stiai ca ai nevoie

Amenajarea unei curti sau a unei gradini poate pleca de la alegerea elementelor de mobilier, urmata de cea a mini proiectoarelor led sau cu laser, fixe sau portabile, in functie de care se potriveste mai bine. Si tipul de lumina in care doresti ca acestea sa invaluie diverse lurcuri sau plante poate fi un factor de decizie, care sa te ajute sa adaugi dinamism proiectelor tale.

Mai mult decat atat, la GAVE poti alege si unele tematice, cum sunt cele pentru Craciun sau de Paste, pe care le poti pune doar in perioada respectiva si care vor aduce un plus de unicitate si un sentiment de sarbatoare la tine in curte.

Mini proiectorul este un element de decor ieftin, pe care il poti achizitiona in orice moment al anului si pe care il poti folosi pentru perioade lungi de timp. Avand in vedere ca acestea vin in tot felul de forme si au mai multe tipuri de lumini, cu siguranta vei gasi ceea ce iti trebuie, indiferent de cat de simplu sau de complex este proiectul tau. Asadar, nu ezita sa iti infrumusetezi curtea sau gradina cu unul sau mai multe proiectoare de lumini.

2 x Lampa Solara Tip Stradala 150 LED COB cu 6 CASSETE cu panou solar, senzor de miscare, lumina si telecomanda inclusa 2 x Lampa Solara Tip Stradala 150 LED COB cu 6 CASSETE cu panou solar, senzor de miscare, lumina si telecomanda inclusa
-100 lei
Brand: ALEX
2 x Mini Proiector 150 LED COB cu 6 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un per..
PRP: 199,00 Lei 99,00 Lei
Lampa proiector earth/moon pentru interior cu led de 3w Lampa proiector earth/moon pentru interior cu led de 3w
-70 lei
Brand: MAJD
Iubesti spatiul cosmic si ai vrea ca visele sa-ti fie vegheate de unele astre, planete sau sateliti? Lampa cu proiector Earth/Moon  este un produs de top, care iti poate lumina in toiul noptii orice camera, transformand incaperea intr-o intima sala de proiectie. Cu ea te vei bucura de imagini a..
PRP: 149,00 Lei 79,00 Lei
Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomanda Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomanda
-50 lei
Brand: TAI
Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomandaAceasta lampa de perete beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, sta..
PRP: 149,00 Lei 99,00 Lei
Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si lumina
-80 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete..
PRP: 139,00 Lei 59,00 Lei
Mini Proiector 160 LED COB 8 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumini Mini Proiector 160 LED COB 8 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumini
-80 lei
Brand: MIKI
Lampa reglabila cu panou solar si senzor de miscareSe reincarca de lumina soarelui Foloseste puterea stocata pentru iluminarea peste noapte Peste 12 ore de timp de iluminare dupa o zi de incarcare Rezistent la intemperii, IP64, rezistent la caldura si rezistent Panou solar: 0.5w, 5.5V Baterie L..
PRP: 149,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina
-80 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina Cautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un peret..
PRP: 139,00 Lei 59,00 Lei
Mini Proiector JY 120 LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector JY 120 LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina
-90 lei
Brand: MIKI
Mini Proiector JY 120 LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau ..
PRP: 159,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY 150 LED COB 6 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumina
-60 lei
Brand: ALEX
Mini Proiector JY 150 LED COB 6 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete ..
PRP: 129,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY 60 LED SMD 3 linii cu panou solar senzor de miscare si lumina
-80 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector JY 60 LED 3 linii cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau o f..
PRP: 159,00 Lei 79,00 Lei
Mini Proiector JY 60LED COB 3 linii cu panou solar senzor de miscare si lumina
-70 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector JY 60LED COB 3 linii cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau ..
PRP: 139,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY-616-4 cu panou solar si senzor de miscare Mini Proiector JY-616-4 cu panou solar si senzor de miscare
-34 lei
Brand: SOLARE
Functionarea lampii cu LED-uri solare este foarte economica: in timpul zilei incarca bateria cu ajutorul energiei solare, iar in intuneric se aprinde automat atunci cand detecteaza miscarea.Ideala pentru utilizarea in locuri unde ar fi imposibil sau foarte complicat construirea unei retele de energi..
PRP: 79,00 Lei 45,00 Lei
Mini proiector Laser cu stand, Albastur metalizat efecte de lumini, senzor sunet Mini proiector Laser cu stand, Albastur metalizat efecte de lumini, senzor sunet
-20 lei
Brand: PRIZE
Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunetIn modul automat, proiectorul va afisa in mod constant o serie de lumini laser de culoare verde (pozitia 2) si verde cu rosu (pozitia 1), iar cand este setat sa se activeze la sunet, ritmul muzicii va forma noi variatii, in functie de pute..
PRP: 99,00 Lei 79,00 Lei
Mini Proiector SW6035A cu telecomanda 120 LED COB 6 CASSETE Solar senzor miscare si lumina Mini Proiector SW6035A cu telecomanda 120 LED COB 6 CASSETE Solar senzor miscare si lumina
-60 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector SW6035A cu telecomanda 120 LED COB 6 CASSETE Solar senzor miscare si lumina Cautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati..
PRP: 139,00 Lei 79,00 Lei
Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si lumina
-30 lei
Brand: SOLARE
Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau o folositi..
PRP: 99,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector W755 6 SMD  LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector W755 6 SMD  LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina
-60 lei
Brand: TAI
Mini Proiector W755 6 SMD LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete ..
PRP: 139,00 Lei 79,00 Lei
Proiector Car DJ LED Lumina ambientala de CLUB Proiector Car DJ LED Lumina ambientala de CLUB
-20 lei
Brand: XL
Proiector Car DJ LED Lumina ambientala de CLUBAcest proiector dispune de tehnologia LED, ceea ce il face "eco-friendly" si mult mai rezistent in timp.Designul acestuia este special conceput pentru a organiza petreceri atat in interior cat si in exterior. Fasciculul de culori va anima orice petrecere..
PRP: 49,00 Lei 29,00 Lei
Proiector Disco LSY080 LED rotativ 360 cu telecomanda Proiector Disco LSY080 LED rotativ 360 cu telecomanda
-86 lei
Brand: TAI
Proiector Disco LSY080 LED rotativ 360 cu telecomanda Acest mini proiector dispune de tehnologia LED, ceea ce il face "eco-friendly" si mult mai rezistent in timp.Designul acestuia este special conceput pentru a organiza petreceri atat in interior cat si in exterior. Fasciculul de culori va ani..
PRP: 255,00 Lei 169,00 Lei
Proiector Dublu LED Multicolor si  Laser Rosu Verde Proiector Dublu LED Multicolor si  Laser Rosu Verde
-56 lei
Brand: BEN
Proiector Laser LED- putere: 5W- cronometru: 2-4-6h- alimentare: 200-240V 50-60HZ- dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 10,5 / 15 / 26cm- lungimea cablului: 4,8cm..
PRP: 195,00 Lei 139,00 Lei
Proiector LED Fulgi Albi Exterior Proiector LED Fulgi Albi Exterior
-19 lei
Brand: BEN
Proiectorul este perfect pentru folosire la exterior sau chiar la interior. Acesta poate decora fatada casei cu un show minunat de proiectii de figurine sub forma de fulgi de nea. Este foarte usor de instalat si folosit. Lungimea cablului de alimentare este de 4 metri,ceea ce ajuta la pozitionarea l..
PRP: 78,00 Lei 59,00 Lei
Proiector LED RGB Fulgi Colorati Exterior Proiector LED RGB Fulgi Colorati Exterior
-19 lei
Brand: BEN
Proiectorul este perfect pentru folosire la exterior sau chiar la interior. Acesta poate decora fatada casei cu un show minunat de proiectii de figurine sub forma de fulgi de nea, diferite culori. Este foarte usor de instalat si folosit. Lungimea cablului de alimentare este de 4 metri,ceea ce ajuta ..
PRP: 78,00 Lei 59,00 Lei
Proiector Rotativ La Priza, LED RGB, 3 Lumini Proiector Rotativ La Priza, LED RGB, 3 Lumini
-6 lei
Brand: BEN
Culoare Lumină: RGBTip: Etapa de luminăVoltaj Intrare (V): DC 5Total emiţători: 3Culoare Corp: NegruMaterial Corp: ABSDimensiuni nete (cm): 11.6*10.5*12.2Tensiune de ieșire (V): 5Putere (W): 6ATENTIONARI :Indiferent de modelul achizitionat, instalatiile trebuie protejate de actiunea directa a ploii ..
PRP: 45,00 Lei 39,00 Lei
Proiector Sfera Fulgi de NEA si Zapada 3Led SF1726			Proiector Sfera Fulgi de NEA si Zapada 3Led SF1726
-36 lei
Brand: BEN
Proiectorul LED  cu efect de ninsoare si lumini RGB are o suprafata de acoperire este de 30 mp si distanta de proiectie este de 10-15 metri. Gradul de protectie, de IP44, ii ofera rezistenta la factorii de mediu (rezistenta i..
PRP: 135,00 Lei 99,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)