Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Microscoape

Microscopul este un instrument optic utilizat pentru a mari elemente foarte mici, precum celulele animale sau mineralele.


GAVE va pune la dispozitie o gama variata de microscoape, care va pot deservi la orice fel de activitate, fiind foarte practice.


Acestea sunt de o calitate superioara si vin in mai multe forme, astfel incat sa le puteti folosi pentru observarea elementelor foarte mici dar si pentru pasionatii de fotografie.

Microscop U1600X digital, electronic, cu conectare USB pentru PC Microscop U1600X digital, electronic, cu conectare USB pentru PC
-43 %
Brand: Newe
Microscop U1600X digital, electronic, cu conectare USB pentru PCAcest instrument optic este utilizat pentru a mari elemente foarte mici, precum celulele animale si mineralele.Principalele functii ale acestui microscop sunt cele de marire a obiectului care ne..
349,00 Lei 199,00 Lei
Ochelari Cu Lentile Microscop 20x Si LED Ochelari Cu Lentile Microscop 20x Si LED
-51 %
Brand: Newe
Ochelari Cu Lentile Microscop 20x Si LEDOchelarii microscop sunt ideali pentru microelectronica, bijutieri, ceasornicari, cosmetica, micropigmentare.Acesti ochelari functioneaza pe principiul unui microscop, fiecare lentila este independenta, veti putea studia obiectul dorit doar cu cate un ochi sep..
79,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)