Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Instrumente Tapiterie si Radio

Aceste instrumente pentru tapiterie si radio sunt concepute pentru demontarea radio, pentru indepartarea si instalarea in siguranta in autovehicul a tapiteriei interioare si plasticelor exterioare, a liniei de bord, a panoului de usa pentru a evita zgarierea masinii.

De asemenea, acestea functioneaza excelent pentru reparatii de mobilier moale si tare, restaurari antichitati, tapiterie, lucrari din piele etc.

Produsele sunt realizate din plastic de inalta calitate, duritate mare, durabil, greu de rupt.

De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele speciale.

GAVE va pune la dispozitie o gama variata de instrumente pentru tapiterie si radio care va vor usura cu siguranta munca. Aceste leviere vin in dimensiuni diferite, pentru a va facilita demontarea.

Formele diferite sunt ideal de utilizat in spatii de lucru diferite, cum ar fi: ornamentele interioare, fetele de usi, ornamentele de bord, switchuri, cheddere etc.


Husa 19 leviere pentru tapiteria auto Husa 19 leviere pentru tapiteria auto
-66 lei
Brand: SCULE
Descriere produsSetul profesional de liviere pentru demontat tapiterii este recomandat pentru demontarea rapida si usoara a interiorului autovehiculului dvs.Setul contine 19 liviere extractoare care va vor usura cu siguranta munca. Aceste liviere vin in dimensiuni diferite, pentru a va facilita demo..
PRP: 155,00 Lei 89,00 Lei
Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO / Tapiterie Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO / Tapiterie
-44 lei
Brand: AUTO
Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO/ TapiterieInstrumente concepute pentru demontarea radio, pentru indepartarea si instalarea in siguranta in autovehicul, a tapiteriei interioare si plasticelor exterioare, a liniei de bord, a panoului de usa pentru a evita zgarierea masinii. De asemenea, fun..
PRP: 79,00 Lei 35,00 Lei
Set 4 Instrumente Demontat Auto Radio/Tapiterii/Panou Bord
-20 lei
Brand: JACK
Set 4 Instrumente Demontat Auto Radio/Tapiterii/Panou Bord - JK25.3929 - Instrumente tapiterie si radio..
PRP: 79,00 Lei 59,00 Lei
Set 4 Sule Carlige de Curatare Extractoare garnituri 02 Set 4 Sule Carlige de Curatare Extractoare garnituri 02
-13 lei
Brand: ORINGURI
Set extractoare, carlige garniture, o-ringuri 4 piese echipate cu manere moi, anti-aderente.Setul este format din:Extractor dreptextractor cu unghi de 45°extractor cu unghi de 90°extractor cu unghi de 180°Lungimea totala 160 mm.Diametrul extractorului 3,5 mm...
PRP: 39,00 Lei 26,00 Lei
Set 6 leviere MARI extractoare ornamente LUNGI tapiterie auto Set 6 leviere MARI extractoare ornamente LUNGI tapiterie auto
-110 lei
Brand: JACK
Set 6 leviere extractoare ornamente tapiterie autoAcest set este recomandat pentru demontarea rapida si usoara a interiorului autovehiculului dumneavoastra. De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele speciale...
PRP: 199,00 Lei 89,00 Lei
Set carlige razuire 9 piese, pentru demontat panouri Set carlige razuire 9 piese, pentru demontat panouri
-70 lei
Brand: JACK
Set carlige razuire 9 piese, pentru demontat panouriAcest set de carlige este special conceput pentru razuire dar si pentru demontat panouri.Setul este un must-have pentru mesteri, ateliere si serviceuri.Caracteristici generale:- setul cuprinde 9 piese- utilizate pe razuire, demontat panouri *I..
PRP: 139,00 Lei 69,00 Lei
Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa
-40 lei
Brand: JACK
Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, husa Acest set este recomandat pentru demontarea rapidă și ușoară a interiorului autovehiculului dumneavoastra. De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele speciale..
PRP: 99,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)