Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Igiena

A avea grija de tine in fiecare zi inseamna a vizita din ce in ce mai rar medicul dar si faptul ca vei fi mai apreciat de familie, prieteni si de persoanele din jurul dumneavoastre.

Pentru a ne mentine curati si sanatosi vom folosi cuvantul igiena. 

Aceasta igiena este sustinuta cu desavarsire de echipa GAVE, de aceea ne ocupam de a va pune la dispozitie numeroase produse pentru igiena dumneavoastra personala.

Garantam pentru produsele noastre si pentru beneficiile pe care acestea le pot avea asupra igienei dumneavoastra.

Irigator Manual Pentru Igiena Orala Irigator Manual Pentru Igiena Orala
-49 %
Brand: Newe
Irigator manual pentru igiena orala Utilizare in 2 pasi: se umple cu apa si se apasa butonul. Specificatii: -curata resturile de mancare ramase intre dinti;-folosire manuala, recomandat tuturor-inlocuieste cu succes ata dentara;-utilizeaza apa pe care o impinge printr-un jet puternic in spat..
69,00 Lei 35,00 Lei
Periuta de dinti electrica cu vibratii sonice Periuta de dinti electrica cu vibratii sonice
-25 %
Brand: Newe
Periuta de dinti electrica cu vibratii soniceAvantajele utilizarii acestei periute:- asigura o curatare superioara- elimina de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala - elimina cu pana la 100% mai multa placa ..
199,00 Lei 149,00 Lei
Periuta de dinti sonica, electrica   CADOU: Irigator manual igiena orala Periuta de dinti sonica, electrica   CADOU: Irigator manual igiena orala
-35 %
Brand: Newe
Pachetul cuprinde: -periuta de dinti electrica cu vibratii sonice -CADOU: ;Irigator igiena orala Caracteristici periuta sonica:-asigura o curatare superioara-elimina de pana la 7 ori mai multa placa bacteriana decat o periuta de dinti manuala ;-elimina cu pana la 100% mai multa placa bacteria..
339,00 Lei 219,00 Lei
Suport pliabil pentru pedichiura Stede Padi Suport pliabil pentru pedichiura Stede Padi
-50 %
Brand: Newe
Suport pliabil pentru pedichiura Stede PadiSuport pentru Picioare, pliabil, perfect pentru a realiza Pedichiura acasa, cu sistem de iluminare cu lanterna Led, Stede Padi, este ajutorul de nadejede al doamnelor, atunci cand doresc sa isi realizeze pedichiura, fara a mai fi necesar sa apelez..
139,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)