Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Handsfree

Handsfree sau asa cum le spune si numele - "maini libere" reprezinta un dispozitiv de comunicare care va permite sa fiti atenti la trafic si sa aveti ambele maini pe volan in timp ce vorbiti la telefon.

Suntem siguri ca stiti ca la ora actuala, castile bluetooth sunt cele mai apreciate accesorii audio pentru cei care doresc sa asculte muzica sau sa vorbeasca la telefon in timp ce sunt la volan.

Acestea reprezinta un grad mai mare de siguranta si sa evitati orice amenda atunci cand va aflati la volan, deoarece va permit sa ramaneti cu ambele maini pe volan.

GAVE vine in intampinarea dumneavoastra cu dispozitive handsfree de ultima generatie, cu un raport pret-calitate excelent!Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth
-40 %
Brand: ALEX
Car kit auto, modulator FM, Bluetooth, Q10 Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul unui modulator pot..
99,00 Lei 59,00 Lei
Kit modulator MP3   Casca Handsfree Bluetooth V6 Kit modulator MP3   Casca Handsfree Bluetooth V6
-50 %
Brand: TAI
Kit modulator MP3 Handsfree cu casca bluetooth V4.2 EDR Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul un..
139,00 Lei 69,00 Lei
Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1 Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1
-43 %
Brand: ALEX
Modulator FM Hands Free Bluetooth 4 In 1 Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilorcare se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul unui modulator poti b..
69,00 Lei 39,00 Lei
Modulator auto bluetooth X8 Modulator auto bluetooth X8
-51 %
Brand: ALEX
Caracteristici: -functie handsfree: microfon incorporat -cand suna telefonul, trece instant de la functia playback la functia handsfree -functie de raspundere/respingere/inchidere apel -slot USB pentru conectare stick USB (stickul nu este inclus) -slot TF pentru conectare card microSD (cardul n..
79,00 Lei 39,00 Lei
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru
-58 %
Brand: ZIAD
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutor..
139,00 Lei 59,00 Lei
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD
-40 %
Brand: ALEX
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
99,00 Lei 59,00 Lei
Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree
-38 %
Brand: ALEX
Modulator auto X6 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
79,00 Lei 49,00 Lei
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB
-38 %
Brand: ALEX
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
79,00 Lei 49,00 Lei
Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUS Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUS
-51 %
Brand: ALEX
Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUS Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilorcare se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul unui modulator poti ..
99,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)