Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Girofare

Girofarul este un dispozitiv rotativ, de diferite culori care se monteaza pe anumite autovehicule cu un caracter special precum masinile de tractare, cisterne, transport agabaritic etc.

Acestor girofare trebuie sa ii acordati o importanta sporita in trafic, deoarece acesta are de cele mai multe ori roluri de atentionare si prioritizare.

Totodata, folosirea girofarului LED trebuie facuta conform regulilor reglementate de lege, deoarece utilizarea inadecvate va atrage consecinte sau sanctiuni.

Spre deosebire de girofarurile normale, girofarurile LED oferite de echipa GAVE au un consum redus de energie datorita acestei tehnologii.

Montarea girofarului LED este foarte usoara datorita prinderii pe baza de magnet.

Girofar LED cu 1 faza, prindere magnetica si fixa, conectare 12V Girofar LED cu 1 faza, prindere magnetica si fixa, conectare 12V
-43 %
Brand: AUTO
Girofar LED cu 1 faza, prindere magnetica si fixa, conectare 12VGirofarul este un dispozitiv rotativ, de diferite culori care se monteaza pe anumite autovehicule cu un caracter special precum masinile de tractare, cisterne, transport agabaritic etc. Acestui dispozitiv trebuie sa ii acordati o i..
139,00 Lei 79,00 Lei
Girofar LED cu 9 faze 51012  prindere magnetica si fixa  12V Xenon Girofar LED cu 9 faze 51012  prindere magnetica si fixa  12V Xenon
-45 %
Brand: AUTO
Girofar LED cu 9 faze, prindere magnetica si fixa, conectare 12VGirofarul este un dispozitiv rotativ, de diferite culori care se monteaza pe anumite autovehicule cu un caracter special precum masinile de tractare, cisterne, transport agabaritic etc.Acestui dispozitiv trebuie sa ii acordati o importa..
199,00 Lei 109,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)