Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Fitness

Fitnessul este definit ca fiind o stare de bine creata de conexiunea dintre conditia fizica cu un psihic puternic, pozitiv si motivat.

Deoarece psihicul si motivatia vine de la voi, de la noi poate veni doar aparatura fitness, care va poate completa psihicul.

Fitnessul reprezinta un stil de viata activ, pe fondul unei stari de sanatate foarte bune.

GAVE garanteaza pentru calitatea produselor noastre si vi le oferim la preturi accesibile oricarui buzunar.

Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme
-50 %
Brand: ZIAD
Aparat pentru Fitness Abdomene Revoflex Xtreme Aparat pentru fitness Revoflex Xtreme, va ajuta sa eliminati kilogramele in plus rapid si sigur chiar la dumneavoastra acasa folosind zilnic aparatul de fitness.Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogr..
122,00 Lei 61,00 Lei
Disc Fitness cu Corzi WAIST TWISTING Disc Fitness cu Corzi WAIST TWISTING
-50 %
Brand: MOHAMED
Disc fitnes cu corzi Waist TwistingDiscul fitnees Waist Twisting dispune de corzi pentru mentinerea echilibrului si pentru a va ajuta sa utilizati proprietatile aparatului la capacitate maxima. Acesta reprezinta un produs ideal pentru persoanele care doresc sa aiba un corp flexibil si suplu. Da..
138,00 Lei 69,00 Lei
Disc Rotativ Fitness cu Magneti Waisttwisting Disc Rotativ Fitness cu Magneti Waisttwisting
-51 %
Brand: MOHAMED
Disc Rotativ Fitness cu Magneti WaisttwistingDiscul rotativ pentru fitness Waist Twisting este un disc  pentru toate persoanele care vor sa slabeasca intr-un mod placut si relaxant.Cu ajutorul aparatului revolutionar Waist Twisting va puteti tonifia abdomenul, subtia soldurile si coapsele. Prin..
99,00 Lei 49,00 Lei
Disc Rotativ Fitness Waisttwisting
-50 %
Brand: MANDU
Disc Rotativ Fitness WaisttwistingCu ajutorul aparatului revolutionar Waist Twisting va puteti tonifia abdomenul, subtia soldurile si coapsele. Prin utilizarea frecventa a acestui dispozitiv pentru fitness puteti elimina tensiunea si imbunatati echilibrul si conditia fizica, dar in acelasi timp pute..
48,00 Lei 24,00 Lei
Manere pentru antrenament flotari Push Up Pro fitness Manere pentru antrenament flotari Push Up Pro fitness
-51 %
Brand: MANDU
Manere pentru antrenament flotari Push Up Pro fitness ;PushUp Pro are un design compact cu manere rotative si baza aderenta pentru a face flotarile mai eficiente si mai sigure.PushUp Pro este o solutie de fitnessaccesibila si usor de utilizat care poate inlocui unele aparate de fitness voluminoase s..
99,00 Lei 49,00 Lei
Placa pentru flotari JT-006 multifunctionala Placa pentru flotari JT-006 multifunctionala
--32 %
Brand: MANDU
DescriereDimensiuni: 55 cm x 20.5cm x 5cmMaterial: ABS PlasticGrad calitate: CalificatAtentionare: Produs din plastic, a se pastra departe de sursele de foc Instructiuni de utilizare:Inserati manerele in spatiile marcate pe placa. Puteti face exercitii oricand doriti. Prin inserarea manerelor r..
75,00 Lei 99,00 Lei
Roata Fitness Double Wheel
-40 %
Brand: MANDU
Aparat pentru fitness Double WheelAparatul pentru fitness Double Wheel este ideal pentru persoanele care doresc sa isi modeleze corpul, acum puteti lucra majoritatea grupelor de muschi (brate, umeri si abdomen) si puteti efectua antrenamente de tip cross-training.Aparatul Double Wheel este compact, ..
99,00 Lei 59,00 Lei
Roata pentru abdomencAll Round Abdomen Roata pentru abdomencAll Round Abdomen
-25 %
Brand: MANDU
Roata mobila pentru abdomene va permite sa faceti toate exercitiile de care aveti nevoie pentru a obtine un abdomen perfect, umeri puternici, bicepsi si tricepsi sculptati.Sistemul de autoasistare ofera o rezistenta sporita in timp ce rola este extinsa, pentru un exercitiu cat mai intens, ..
79,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)