Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Aeroterme

O aeroterma este ideala pentru incalzirea oricarei incaperi de dimensiuni reduse si poate fi transportata foarte usor datorita dimensiunilor sale.


Consumul mic de curent electric si durata lunga de functionare prezinta un avantaj pe care nu trebuie sa il treceti cu vederea.


Acestea sunt foarte usor de utilizat datorita faptului pot fi conectate instant la o priza electrica.


Incalzirea conventionala poate fi iritanta, deoarece nu beneficiati de ea constant, iar GAVE stie ca o aeroterma poate veni in ajutorul dumneavoastra.

2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina 2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-50 %
Brand: ZIAD
2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masinaDoriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara. Veti obtine un cl..
176,00 Lei 88,00 Lei
Aeroterma 1000W cu Telecomanda Ventilator Multifunctionala Aeroterma 1000W cu Telecomanda Ventilator Multifunctionala
-50 %
Brand: AMIR
Aeroterma 1000W cu Telecomanda Ventilator MultifunctionalaAceasta aeroterma este ideala pentru incalzirea oricarei incaperi de dimensiuni reduse si poate fi transportata foarte usor datorita dimensiunilor sale.Consumul mic de curent electric si durata lunga de functionare prezinta un avantaj pe care..
336,00 Lei 168,00 Lei
Aeroterma portabila Handy Heater Aeroterma portabila Handy Heater
-50 %
Brand: TAI
Aeroterma portabila cu temporizator si setare vitezaAceasta aeroterma este ideala pentru incalzirea oricarei incaperi de dimensiuni reduse si poate fi transportata foarte usor datorita dimensiunilor sale.Consumul mic de curent electric si durata lunga de functionare prezinta un avantaj pe care nu tr..
118,00 Lei 59,00 Lei
Aeroterma portabila OVALA Fast Heater Aeroterma portabila OVALA Fast Heater
-50 %
Brand: TAI
Mini aeroterma Fast HeaterMini aeroterma Fast Heater vine cu un design si o tenhologie ce va ajuta sa economisiti bani si in acelasi timp sa va bucurati de un mediu incalzit intr-un timp foarte scurt.Cei 400W sunt perfecti pentru a incalzi o camera de pana la 20m2. Dimensiunile mici ale ae..
118,00 Lei 59,00 Lei
Aeroterma portabila SEMINEU Flame Heater Aeroterma portabila SEMINEU Flame Heater
-50 %
Brand: TAI
Aeroterma portabila Flame Heater, 900 W cu display digitalAceasta aeroterma este ideala pentru incalzirea oricarei incaperi de dimensiuni reduse si poate fi transportata foarte usor datorita dimensiunilor sale.Consumul mic de curent electric si durata lunga de functionare prezinta un avantaj pe care..
138,00 Lei 69,00 Lei
Mini Racitor aer portabil AIR COOLER cu 3 functii racire, umidificare, purificare aer Mini Racitor aer portabil AIR COOLER cu 3 functii racire, umidificare, purificare aer
-70 %
Brand: MANDU
Mini Racitor aer portabil AIR COOLER cu 3 functii racire, umidificare, purificare aerAir Cooler  este un ventilator de birou cu ajutorul caruia va veti bucura de un aer racoritor, fara un consum mare de energie. Acest ventilator raceste, umidifica si purifica aerul pentru a crea ..
199,00 Lei 59,00 Lei
Mini Racitor aer portabil, Air ULTRA cu 3 functii racire, umidificare, purificare aer Mini Racitor aer portabil, Air ULTRA cu 3 functii racire, umidificare, purificare aer
-70 %
Brand: MANDU
Mini Racitor aer portabil, Air ULTRA cu 3 functii racire, umidificare, purificare aerAcest mini racitor de aer este ideal pentru a raci aerul din zona in care va petreceti timpul. Avantajul unui astfel de racitor este ca raceste, umidifica dar si purifica aerul in acelasi timp.Rezervorul de apa dure..
199,00 Lei 59,00 Lei
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-29 %
Brand: ZIAD
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masinaDoriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara. Veti obtine un climat..
69,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)