Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Diagnoza auto

Toti pasionatii de automobile cunosc termenul de "diagnoza auto". Dar ce sunt aceste dispozitive? Ei bine, acestea au un rol esential in functionarea optima a autovehiculului, in primul rand pentru ca monitorizeaza cu ajutorul senzorilor diversi parametri.

GAVE stie cat de mult timp necesita o vizita la un service si de aceea va pune la dispozitie aceste aparate de diagnoza auto, pentru a va economisi timpul si banii. Avantajul unui astfel de dispozitiv este ca inainte de a merge la un service, puteti afla exact care este problema semnalata de masina dumneavoastra.

La noi veti gasi produse calitative la preturi competitive! 

Aparat de Diagnoza Tester Auto Konnwei kw808 Aparat de Diagnoza Tester Auto Konnwei kw808
-34 %
Brand: TAI
Aparat de diagnoza auto KW808 KONNWEICititorul de coduri auto pentru diagnoza KW808, accepta toate modurile de testare noi OBDII pe toate vehiculele conforme cu OBDII EOBD pentru a permite tehnicienilor si utilizatorilor sa ofere un diagnostic cu precizie chiar si pentru cele mai dificile probleme. ..
330,00 Lei 219,00 Lei
Diagnoza auto OBD2 OM123 Diagnoza auto OBD2 OM123
-36 %
Brand: RUAN
Diagnoza auto OBD2 OM123 Un astfel de dispozitiv este special proiectat pentru proprietarii de masini si pasionatii de automobile, carora le place sa stie ce se intampla cu masina lor si totodata, are un rol esential in functionarea optima a autovehiculului, in primul rand pentru ca montiorizeaza c..
499,00 Lei 319,00 Lei
Diagnoza Auto Scanner U480 Diagnoza Auto Scanner U480
-38 %
Brand: MANDU
Diagnoza Auto Scanner U480 Un astfel de dispozitiv este special proiectat pentru proprietarii de masini si pasionatii de automobile, carora le place sa stie ce se intampla cu masina lor si totodata, are un rol esential in functionarea optima a autovehiculului, in primul rand pentru ca montiorizeaza..
399,00 Lei 249,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)