Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Detectoare radar

Detectoarele radar sunt dispozitivele electronice folosite de soferi pentru a detecta daca viteza cu care acestia merg este monitorizata de catre fortele de ordine cu ajutorul unui pistol radar.

Cu siguranta stiti cat de iritante sunt amenzile pentru depasirea vitezei, dar aceste limite de viteza sunt puse cu scopul de a ne proteja atat pe noi cat si pe ceilalti participanti la trafic, dar uneori, din criza de timp, ni se intampla sa depasim acea limita de viteza.

Echipa GAVE vine cu o solutie care va poate scuti de amenzile pentru depasirea vitezei, si mai exact cu aceasta categorie de detectoare radar unde beneficiati de produse calitative la preturi rezonabile. 

Detector de radar V3 Detector de radar V3
-45 %
Brand: Newe
Detector de radar V3 Un detector de radar este un dispozitiv electronic, folosit de soferi pentru a detecta daca viteza cu care merg este monitorizata de catre fortele de ordine cu ajutorul unui pistol radar. Cele mai multe dintre detectoarele de radar sunt utilizate astfel incat soferul sa poata r..
199,00 Lei 109,00 Lei
Detector De Radar V9 Cu 16 Benzi Si Display Detector De Radar V9 Cu 16 Benzi Si Display
-45 % In stoc furnizor
Brand: Newe
Detector de radar cu 16 benzi si Display Un detector de radar este un dispozitiv electronic, folosit de soferi pentru a detecta daca viteza cu care merg este monitorizata de catre fortele de ordine cu ajutorul unui pistol radar. Cele mai multe dintre detectoarele de radar sunt utilizate astfel ..
199,00 Lei 109,00 Lei
Brand: Newe
Detector de radar VB 360 Un detector de radar este un dispozitiv electronic, folosit de soferi pentru a detecta daca viteza cu care merg este monitorizata de catre fortele de ordine cu ajutorul unui pistol radar. Cele mai multe dintre detectoarele de radar sunt utilizate astfel incat soferul sa poa..
135,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)