Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Claxoane

Un claxon este un dispozitiv de sunet care poate fi montat pe autovehicule, autobuze, biciclete, trenuri, tramvaie și alte tipuri de vehicule.

Functionarea claxonului masinii este o cerinta legala obligatorie. Daca acesta nu functioneaza si doriti inlocuirea acestuia echipa GAVE va pune la dispozitie o gama larga de claxoane care sa se plieze perfect cu necesitatile dumneavoastra,

Garantam pentru produsele noastre de calitate superioara si dorim ca si dumneavoastra sa va bucurati de calitate la preturi accesibile oricarui buzunar.

Claxon 12V cu 3 goarne si compresor
-50 %
Brand: AUTO
Claxon 12V 3 goarne cu compresorFunctionarea claxonului masinii este o cerinta legala obligatorie.Daca acesta nu functioneaza si doriti inlocuirea acestuia va recomandam sa nu ezitati sa va comandati acest claxon fabricat din materiale de calitate superioara.Este foarte puternic datorita c..
238,00 Lei 119,00 Lei
Claxon 2 goarne cu compresor Claxon 2 goarne cu compresor
-50 %
Brand: JACK
Claxon 2 goarne cu compresorAvand un sunet clar si un suflu puternic datorita compresorului de aer incorpoat acest claxon cu siguranta va satisface nevoile oricarui conducator auto.Acest claxon este rezistent la coroziune si o sa va fie alaturi o perioada considerabila de timp.Sp..
198,00 Lei 99,00 Lei
Claxon auto cu 3 goarne 12/24V, electrovalva inclusa Claxon auto cu 3 goarne 12/24V, electrovalva inclusa
-50 %
Brand: AUTO
Claxon auto cu 3 goarne 12/24V, electrovalva inclusaAvand un sunet clar si un suflu puternic datorita celor 3 goarne din inox, acest claxon cu siguranta va satisface nevoile oricarui conducator auto. Claxonul se monteaza direct la compresorul autovehiculului. Acest claxon din inox este rezistent l..
238,00 Lei 119,00 Lei
Claxon CHROME cu 2 goarne si compresor
-50 %
Brand: JACK
Claxon CHROME cu 2 goarne si compresorAvand un sunet clar si un suflu puternic datorita compresorului de aer incorpoat acest claxon cu siguranta va satisface nevoile oricarui conducator auto.Acest claxon este rezistent la coroziune si o sa va fie alaturi o perioada considerabila de..
218,00 Lei 109,00 Lei
Portavoce auto, 15 W, suport card TF, acumulator incorporabil Portavoce auto, 15 W, suport card TF, acumulator incorporabil
-45 %
Brand: MOHAMED
Portavoce auto, 15 W, suport card TF, acumulator incorporabilAceasta portavoce este ideala pentru a promova evenimente in aer liber, in scopuri publicitare, parade, aducand un beneficiu suplimentar prin faptul ca poate fi montat si pe autoturisme.Va da posibilitatea de a reda mesajele ddumneavoastra..
199,00 Lei 109,00 Lei
Set 2 X Claxon ROSU 12V Auto universal  Set 2 X Claxon ROSU 12V Auto universal
-51 %
Brand: AUTO
Claxon auto universal 12V Functionarea claxonului masinii este o cerinta legala obligatorie.Daca acesta nu functioneaza si doriti inlocuirea acestuia va recomandam sa nu ezitati sa va comandati acest claxon fabricat din materiale de calitate superioara.Este foarte puternic si va va ajuta sa evi..
79,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)