Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Camere auto

O camera auto nu este doar o achizitie bine-venita ci si un avantaj pentru posesorii acesteia. O camera auto este un martor impartial de care puteti beneficia in masina dumneavoastra tot timpul.

Scopul unei astfel de camere este de a oferi o protectie sporita in cazul anumitor incidente nefavorabila, deoarece sunt foarte fiabile si va ajuta sa conduceti in siguranta.

Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama variata de camere video auto deoarece cunoastem avantajele unei astfel de achizitii si vrem sa le impartasim si cu dumneavoastra:

- dovezi inregistrate in cazul unui accident

- in cazul in care camera a surprins un accident, puteti ajuta politia

- te ajuta in cazul in care ai luat o amenda pe nedrept, iar cu inregistrarea poti contesta amenda in instanta

- te face mai responsabil in trafic

- supraveghere constanta a masinii 

Nu ezitati sa va convingeti singuri de calitatea produselor noastre!

Camera auto D012 Full HD cu display, senzor miscare, Wifi, Camera auto D012 Full HD cu display, senzor miscare, Wifi,
-33 %
Brand: IMPORT
Camera auto D012 Full HD cu display, senzor miscare, WiFi, unghi ajustabil 170 gradeFunctia Wifi a camerei se refera la faptul ca imaginea redata pe displayul camerei poate fi vizualizata si de pe smartphone, daca smartphoneul si camera sunt una langa cealalta, conectate prin WiFi una la cealalta (t..
449,00 Lei 299,00 Lei
Camera Video Auto Portabila WDR full HD 1080P Camera Video Auto Portabila WDR full HD 1080P
-20 %
Camera Video Auto Portabila WDR full HD 1080PAceasta camera este usor de instalat si folosit fiind prevazuta cu o ventuza puternica si poate fi montata cu usurinta pe parbriz.Capabila sa filmeze full HD si sa inregistreze audi-video, camera este dotata cu un obiectiv de inalta definitie cu unghi lar..
299,00 Lei 239,00 Lei
Oglinda auto cu camera fata-spate, display 3,5 inch Oglinda auto cu camera fata-spate, display 3,5 inch
-50 %
Brand: ALEX
Oglinda auto cu camera fata-spate, display 3,5 inch Un incident rutier sau orice incident in care este implicat autovehiculul dumneavoastra poate fi neplacut si va poate lua pe nepusa masa atunci cand intervine. Stim cat de greu este sa gasesti un vinovat sau sa rezolvi problemele de aceasta natura..
219,00 Lei 109,00 Lei
Oglinda auto cu camera fata-spate, display 4.3 Oglinda auto cu camera fata-spate, display 4.3
-70 %
Brand: TAI
Oglinda auto cu camera fata-spate, display 4.3"inch Camera video auto tip oglinda este cea mai recenta oglinda heliomata ;cu doua camere de pe piata care inregistreaza la o calitate superioara evenimentele petrecute in trafic asigurandu-va permanent o dovada de necontestat in cazul unor situatii ne..
399,00 Lei 119,00 Lei
Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch   Camera Marsarier Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch   Camera Marsarier
-39 %
Brand: TAI
Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch Camera Marsarier Camera video auto tip oglinda este cea mai recenta oglinda heliomata cu doua camere de pe piata care inregistreaza la o calitate superioara evenimentele petrecute in trafic asigurandu-va permanent o dovada de necontes..
259,00 Lei 159,00 Lei
Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera Marsarier Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera Marsarier
-33 %
Brand: TAI
Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera MarsarierCamera video auto tip oglinda este cea mai recenta oglinda heliomata cu doua camere de pe piata care inregistreaza la o calitate superioara evenimentele petrecute in trafic asigurandu-va permanent o dovada de necontestat in cazu..
449,00 Lei 299,00 Lei
Oglinda auto SMART Full - Touch 10" cu Camera fata spate Oglinda auto SMART Full - Touch 10" cu Camera fata spate
-29 %
Brand: YU
Oglinda auto SMART Full - Touch 10" cu Camera fata spateFolosind ecranul tactil de 10 "IPS, este mult mai usor sa navigati si sa setati meniul multifunctional. Oglinda este Heliomata cu albastru, aceasta caracteristica imbunatateste considerabil conducerea pe timp de noapte.Camera functioneaza prin ..
699,00 Lei 499,00 Lei
Set Monitor auto 2 camere metalice IR pentru tiruri, autocare, camioane Set Monitor auto 2 camere metalice IR pentru tiruri, autocare, camioane
-52 %
Brand: TAI
Set Monitor auto 2 camere metalice IR pentru tiruri, autocare, camioaneAcest set cu 2 camere este ideal pentru tiruri, camioane si autocare pentru ca soferii sa aiba o mai buna vizibilitate a traseului pe care il au de parcurs.Monitorul sup..
1.500,00 Lei 719,00 Lei
Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFT Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFT
-50 %
Brand: AUTO
Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFTCamera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Camera are o lentila larga de 170°, datorita careia, campul..
419,00 Lei 209,00 Lei
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare
-50 %
Brand: AUTO
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcareCamera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Suportul pentru numarul de inamtriculare cu camera video pentru..
359,00 Lei 179,00 Lei
Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier
-36 %
Brand: AUTO
Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier cu IR si unghi filmare de 170° Camera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Camera are o lentila larga d..
139,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)