Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Camere auto

O camera auto nu este doar o achizitie bine-venita ci si un avantaj pentru posesorii acesteia. O camera auto este un martor impartial de care puteti beneficia in masina dumneavoastra tot timpul.

Scopul unei astfel de camere este de a oferi o protectie sporita in cazul anumitor incidente nefavorabila, deoarece sunt foarte fiabile si va ajuta sa conduceti in siguranta.

Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama variata de camere video auto deoarece cunoastem avantajele unei astfel de achizitii si vrem sa le impartasim si cu dumneavoastra:

- dovezi inregistrate in cazul unui accident

- in cazul in care camera a surprins un accident, puteti ajuta politia

- te ajuta in cazul in care ai luat o amenda pe nedrept, iar cu inregistrarea poti contesta amenda in instanta

- te face mai responsabil in trafic

- supraveghere constanta a masinii 

Nu ezitati sa va convingeti singuri de calitatea produselor noastre!

Camera auto marsarier cu 4 LEDURI Camera auto marsarier cu 4 LEDURI
-43 %
Brand: RUAN
Camera auto marsarier cu infrarosu si 4 LEDURIAceasta camera video CCD este special conceputa pentru a usura manevrarea autoturismului si pentru o vizualizare cat mai buna a obstacolelor ce se afla in spatele masinii.Dispunand de o rezolutie video de 688 x 488px si un unghi ce ajunge pana la 170 gra..
138,00 Lei 79,00 Lei
Camera auto marsarier cu infrarosu si 8 LEDURI Camera auto marsarier cu infrarosu si 8 LEDURI
-50 %
Brand: HA
Camera auto marsarier cu infrarosu si 8 LEDURIAceasta camera video CCD este special conceputa pentru a usura manevrarea autoturismului si pentru o vizualizare cat mai buna a obstacolelor ce se afla in spatele masinii.Dispunand de o rezolutie video de 688 x 488px si un unghi ce ajunge pana la 170 gra..
178,00 Lei 89,00 Lei
Camera Auto Tip Oglinda Retrovizoare Starlight Night Vision, 10 inch, LCD, Dual Cam Camera Auto Tip Oglinda Retrovizoare Starlight Night Vision, 10 inch, LCD, Dual Cam
-32 %
Brand: RUAN
Camera auto tip oglinda retrovizoare Starlight Night Vision, 10 inch, LCD, dual cam, este o oglinda retrovizoare inteligenta care ofera esentialele pentru un condus sigur.Caracteristici generale:Format: AVI;Display: 10 inch;Detecteaza miscarea;Se deschide automat si incepe filmarea, dupa oprirea mas..
750,00 Lei 509,00 Lei
Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch   Camera Marsarier Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch   Camera Marsarier
-39 %
Brand: TAI
Oglinda auto cu camera HD L1001M, display touchscreen 4.3 inch Camera Marsarier Camera video auto tip oglinda este cea mai recenta oglinda heliomata cu doua camere de pe piata care inregistreaza la o calitate superioara evenimentele petrecute in trafic asigurandu-va permanent o dovada de necontes..
259,00 Lei 159,00 Lei
Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera Marsarier Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera Marsarier
-33 %
Brand: TAI
Oglinda auto L707C cu camera, display touchscreen 5inch Camera MarsarierCamera video auto tip oglinda este cea mai recenta oglinda heliomata cu doua camere de pe piata care inregistreaza la o calitate superioara evenimentele petrecute in trafic asigurandu-va permanent o dovada de necontestat in cazu..
449,00 Lei 299,00 Lei
Oglinda Retrovizoare cu Camera HD 10inch, Z55 Android Oglinda Retrovizoare cu Camera HD 10inch, Z55 Android
-33 %
Brand: RUAN
Dimensiunea ecranului: 10 "Unghi de fotografiere: 170 °Dimensiune memorie card SD: 32GTip: lentilă dublăStil: Data Recorder..
1.740,00 Lei 1.169,00 Lei
Set Monitor auto 2 camere metalice pentru tiruri, autocare, camioane Set Monitor auto 2 camere metalice pentru tiruri, autocare, camioane
-54 %
Brand: TAI
Set Monitor auto 2 camere metalice pentru tiruri, autocare, camioaneAcest set cu 2 camere este ideal pentru tiruri, camioane si autocare pentru ca soferii sa aiba o mai buna vizibilitate a traseului pe care il au de parcurs.Monitorul suporta un c..
1.500,00 Lei 684,00 Lei
Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFT Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFT
-50 %
Brand: AUTO
Set suport numar auto cu camera video marsarier si monitor pliabil TFTCamera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Camera are o lentila larga de 170°, datorita careia, campul..
419,00 Lei 209,00 Lei
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare
-50 %
Brand: AUTO
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcareCamera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Suportul pentru numarul de inamtriculare cu camera video pentru..
359,00 Lei 179,00 Lei
Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier
-43 %
Brand: AUTO
Suport pentru numarul de inmatriculare cu camera video marsarier cu IR si unghi filmare de 170° Camera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Camera are o lentila larga d..
139,00 Lei 79,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)