Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Brazi LED

Toata lumea stie ca cel mai important accesoriu atunci cand vine vorba despre Craciun este un brad.

Recomandam cu incredere brazii LED marca GAVE, intrucat veti putea beneficia de ei ani buni si veti scapa de grija achizitionarii unui brad natural. Totodata, ne dorim sa ocrotim mediul inconjurator asa ca va punem la dispozitie o gama variata de brazi LED.

Acesti brazi vor atrage cu siguranta privirile musafirilor datorita aspectului lor natural cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Datorita tehnologiei LED nu veti mai avea nevoie de instalatii luminoase, deoarce acesti brazi sunt dispun deja de lumini.

Sarbatoarea Craciunului a fost intotdeauna o sarbatoare a bucuriei pentru crestini, dar, mai ales pentru copii, care vor asteapta cu nerabdare momentul impodobirii pomului de Craciun sau zilele in care merg la colindat, primind in schimb daruri.  

Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 1.5m inaltime Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 1.5m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si becuri LED cu fibra optica. Inaltimea : 150 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc. ..
719,00 Lei 359,00 Lei
Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 1.8m inaltime Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 1.8m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si becuri LED cu fibra optica. Inaltimea : 180 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc. ..
879,00 Lei 439,00 Lei
Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 2.1m inaltime Brad Artificial cu Fibra Optica multicolora, 2.1m inaltime
-53 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si becuri LED cu fibra optica. Inaltimea : 210cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai in incaperi bine aerisite si a se feri de foc. R..
1.200,00 Lei 559,00 Lei
Brad Artificial cu Fulgi si Stelute RGB, 1,5m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si ornamente LED RGB cu fibra optica. Fiecare ornament se aprinde in mai multe culori Inaltimea : 150 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folos..
719,00 Lei 359,00 Lei
Brad Artificial cu Fulgi si Stelute RGB, 1.8m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si ornamente LED RGB cu fibra optica. Fiecare ornament se aprinde in mai multe culori Inaltimea : 180 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folos..
879,00 Lei 439,00 Lei
Brad Artificial cu Fulgi si Stelute RGB, 2.1m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si ornamente LED RGB cu fibra optica.Fiecare ornament se aprinde in mai multe culoriInaltimea : 210 cmBradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate.Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil.A se folosi numai in..
1.120,00 Lei 559,00 Lei
Brad Artificial decorat cu floricele RGB, 1.5m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si floricele LED RGB Fiecare floricica clipestese aprinde in mai multe culori. Inaltimea : 150 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai..
719,00 Lei 359,00 Lei
Brad Artificial decorat cu floricele RGB, 1.8m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si floricele LED RGB Fiecare floricica clipestese aprinde in mai multe culori. Inaltimea : 180 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai..
879,00 Lei 439,00 Lei
Brad Artificial decorat cu floricele RGB, 2.1m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si floricele LED RGB Fiecare floricica clipestese aprinde in mai multe culori. Inaltimea : 210 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi numai..
1.120,00 Lei 559,00 Lei
Brad Artificial decorat cu stelute albe si albastre, 1.5m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si stelute LED albe si albastre Stelutele stau doar aprinse si au o singura culoare. Inaltimea : 150 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folosi..
719,00 Lei 359,00 Lei
Brad Artificial decorat cu stelute albe si albastre, 1.8m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si stelute LED albe si albastreStelutele stau doar aprinse si au o singura culoare.Inaltimea : 180 cmBradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate.Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil.A se folosi numai in ..
879,00 Lei 439,00 Lei
Brad Artificial decorat cu stelute albe si albastre, 2.1m inaltime
-50 %
Brand: HASSAN
Brad artificial din plastic cu suport metalic si stelute LED albe si albastre Stelutele stau doar aprinse si au o singura culoare. Inaltimea : 210 cm Bradul este format din crengi care pot fi modelate si aranjate. Se poate monta in cca. 5 minute si este practic, ecologic si durabil. A se folos..
1.120,00 Lei 559,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)