Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Benzi Semnalizare

Desigur ca ati condus masina pe timpul noptii, pe drumuri foarte intunecate, lipsite de iluminat stradal, singurele lumini fiind farurile si bordul masinii dumneavoastra. De cele mai multe ori, ochii ne obosesc destul de repede din cauza lipsei de lumina, de aceea noi recomandam aceste benzi de semnalizare care vor atrage atentia asupra masinii dumneavoastra.

  Aceastea nu numai ca ii vor oferi masinii dumneavoastra un aspect mai sport dar, vot fi si foarte utile, deoarece vor face ca masina dumneavoastra sa fie mai bine vazuta in trafic, mai ales pe timpul noptii.

  Avantajele acestor benzi auto LED oferite de GAVE sunt date de faptul ca se potrivesc oricarui tip de masina, se intaleaza foarte usor si nu in ultimul rand, au un consum redus de energie.

  Instalarea acestora se face relativ usor, doar ca se va solicita demontarea si remontarea farului.

  Banda LED portbagaj 4 functii semnal AUTO Banda LED portbagaj 4 functii semnal AUTO
  -50 %
  Brand: AUTO
  Banda auto LED cu 4 functii pentru semnal portbagaj   Desi este destul de nou aparuta pe piata auto, banda auto LED castiga popularitate in randul cumparatorilor. Aceasta nu numai ca ii va oferi masinii dumneavoastra un aspect mai sport dar, va fi si foarte utila, deoarece va face ca mas..
  178,00 Lei 89,00 Lei
  Set 2 benzi DRL auto albe LED COB puternic Set 2 benzi DRL auto albe LED COB puternic
  -43 %
  Brand: AUTO
  Set de 2 benzi LED auto albeAcestea au un consum de energie extrem de mic si se alimenteaza cu ajutorul unui invertor de 12V, direct de la bricheta masinii. Pentru fixarea pe masina, se poate folosi banda adeziva care este inclusa in pachet.  Desigur ca ati condus masina pe timpul noptii,..
  69,00 Lei 39,00 Lei
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 18 cm - 6 module Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 18 cm - 6 module
  -35 %
  Brand: TAI
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 18 cm - 6 moduleFirul negru este masa. Firul rosu + firul alb este pentru lumina alba. Firul galben pentru lumina galbena (semnalizarea). Se recomanda montaj la electrician. Este responsabilitatea cumparatorului sa se asigure ca utilizarea luminilor cu LED montate pe vehi..
  199,00 Lei 129,00 Lei
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 25 cm - 9 module Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 25 cm - 9 module
  -30 %
  Brand: TAI
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 25 cm - 9 moduleFirul negru este masa. Firul rosu + firul alb este pentru lumina alba. Firul galben pentru lumina galbena (semnalizarea). Se recomanda montaj la electrician. Este responsabilitatea cumparatorului sa se asigure ca utilizarea luminilor cu LED montate pe vehi..
  199,00 Lei 139,00 Lei
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 32 cm - 12 module Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 32 cm - 12 module
  -25 %
  Brand: RUAN
  Set 2 Benzi LED SAGEATA DRL 32 cm - 12 moduleFirul negru este masa. Firul rosu + firul alb este pentru lumina alba. Firul galben pentru lumina galbena (semnalizarea). Se recomanda montaj la electrician. Este responsabilitatea cumparatorului sa se asigure ca utilizarea luminilor cu LED montate pe veh..
  199,00 Lei 149,00 Lei
  Set 2 Benzi LED Semnlaizare Usa Masina Set 2 Benzi LED Semnlaizare Usa Masina
  -26 %
  Brand: RUAN
  Set 2 Benzi LED Semnalizare Usa MasinaAcest set de 2 benzi LED sunt ideale pentru semnalizare si se monteaza in interiorul usilor masinii.Au o dimensiune de 120 de centimetri si o greutate de 175 de grame.Pentru a le conecta, nu este nevoie sa modificati circuitul atunci cand le conectati la circuit..
  120,00 Lei 89,00 Lei
  Set 2 Benzi Matrix 30CM LED flexibile pentru faruri-alb si galben Set 2 Benzi Matrix 30CM LED flexibile pentru faruri-alb si galben
  -58 %
  Brand: RUAN
  Set 2 Benzi Matrix 30CM LED flexibile pentru faruri-alb si galbenDe cele mai multe ori ne simtim atrasi de farurile unor masini si de modul in care acestea lumineaza. Noi am venit cu solutia pentru a va face farurile sa arate ca cele dupa care tanjim.Benzile LED flexibile matrix pe..
  139,00 Lei 59,00 Lei
  Set 2 Benzi Matrix 45CM LED flexibile pentru faruri-alb si galben Set 2 Benzi Matrix 45CM LED flexibile pentru faruri-alb si galben
  -58 %
  Brand: RUAN
  Set 2 Benzi Matrix 45CM LED flexibile pentru faruri-alb si galben De cele mai multe ori ne simtim atrasi de farurile unor masini si de modul in care acestea lumineaza. Noi am venit cu solutia pentru a va face farurile sa arate ca cele dupa care tanjim. Benzile LED flexibile matrix pentru faruri se..
  139,00 Lei 59,00 Lei
  Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)