ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Benzi reflectorizante

Benzile reflectorizante sunt necesare pentru semnalarea corecta a camioanelor si a semiremorcilor, amplasandu-se atat pe spatele cat si pe lateralele acestora, cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.

Echipa GAVE cunoaste cat de periculoasa poate fi situatia in care intalnim pe carosabil un autovehicul nesemnalizat corect. O semnalizare optima sporeste siguranta atat a pasagerilor cat si a celorlalti participanti la trafic.

O banda reflectorizanta nu este un moft, nu este un decor, este o necesitate!

2 X Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal 2 X Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal
Top vanzari -29 lei
Brand: DEPOZIT
2 X Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic UniversalAcest ham reflectorizant este ideal pentru protectia dumneavoastra atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei.Materialul elastic din care este fabricat este de o calitate superioara si face ca hamul sa fie reglabil.Recomandam folosirea acestui ham r..
PRP: 58,00 Lei 29,00 Lei
2 x Vesta Reflectorizanta
-21 lei
Brand: JACK
2 x Vesta ReflectorizantaVesta de siguranta din material reflectorizant, va va permite o vizibilitate ridicata. Este foarte confortabila, fiind fabricata dintr-o tesatura care va va permite pielea sa respire.Aceasta vesta reflectorizanta este ideala pentru protectia dumneavoastra atat pe timpul nopt..
PRP: 42,00 Lei 21,00 Lei
Banda ALBA Reflectorizanta 25m FAGURE auto Banda ALBA Reflectorizanta 25m FAGURE auto
-55 lei
Brand: ALEX
Banda reflectorizanta auto 25m, tip fagureAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere. Adesea se intam..
PRP: 110,00 Lei 55,00 Lei
Banda GALBENA Reflectorizanta 25m FAGURE auto Banda GALBENA Reflectorizanta 25m FAGURE auto
-55 lei
Brand: ALEX
Banda reflectorizanta auto 25m, tip fagureAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere. Adesea se intam..
PRP: 110,00 Lei 55,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, alba OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, alba OMOLOGATA
-150 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, albaAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.Adesea se intampla s..
PRP: 299,00 Lei 149,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, galbena OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, galbena OMOLOGATA
-150 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, galbenaAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.Adesea se intampl..
PRP: 299,00 Lei 149,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosie OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosie OMOLOGATA
-180 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosieAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.Adesea se intampla ..
PRP: 299,00 Lei 119,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu alb OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu alb OMOLOGATA
-150 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu albAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.Adesea se int..
PRP: 299,00 Lei 149,00 Lei
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu galben OMOLOGATA Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu galben OMOLOGATA
-150 lei
Brand: AUTO
Banda reflectorizanta auto MY-RA, 50m, rosu cu galbenAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere.Adesea se ..
PRP: 299,00 Lei 149,00 Lei
Banda ROSIE Reflectorizanta 25m FAGURE auto Banda ROSIE Reflectorizanta 25m FAGURE auto
-55 lei
Brand: ALEX
Banda ROSIE Reflectorizanta 25m FAGURE autoAceasta banda reflectorizanta este special conceputa pentru conturul camioanelor si semiremorcilor. Banda se amplaseaza pe spatele si lateralele acestora cu scopul de a imbunatati vizibilitatea si de a scadea riscul accidentelor rutiere. Adesea se inta..
PRP: 110,00 Lei 55,00 Lei
Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic Universal
-20 lei
Brand: DEPOZIT
Ham REFLECTORIZANT Reglabil Elastic UniversalAcest ham reflectorizant este ideal pentru protectia dumneavoastra atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei.Materialul elastic din care este fabricat este de o calitate superioara si face ca hamul sa fie reglabil.Recomandam folosirea acestui ham refle..
PRP: 39,00 Lei 19,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)