Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Benzi LED

Fiind o tehnologie relativ noua, banda LED pentru interior a devenit cea mai utilizata varianta de iluminat deoarece majoritatea care isi amenajeaza locuintele isi doresc mai multa lumina cu costuri cat mai reduse.

O banda LED se fixeaza deobicei sub rafturi sau pe rafturi, dar si sub blaturi pentru un iluminat ambiental optim.

Acest benzi sunt ideale pentru spatiile interioare mici, fiind foarte usor de asamblat dar si de instalat.

La GAVE.ro veti gasi o gama variata de benzi LED dar si de kituri de benzi LED care contin toate accesoriile necesare instalarii acestora cu usurinta, oriunde doriti.

Garantam pentru calitatea benzilor LED si de aceea dorim ca si dumneavoastra sa va bucurati de o casa luminata ambiental la preturi accesibile oricarui buzunar.

Benzi Ambientale 12LED Auto 8 Culori Telecomanda  Benzi Ambientale 12LED Auto 8 Culori Telecomanda
-50 %
Brand: MIKI
Benzi Ambientale 12LED Auto 8 Culori Telecomanda  Cu ajutorul kitului de lumini ambientale cu 8 culori si telecomanda veti putea oferi masinii o ambianta placuta si design interior de inalta calitate.Caracteristici generale:- Wireless music control 7 culori RGB lumini interioare auto kit- ..
110,00 Lei 55,00 Lei
Kit banda Multicolora 5M 90W, 7 Culori / LED 16 Variatii Kit banda Multicolora 5M 90W, 7 Culori / LED 16 Variatii
-42 %
Brand: ALEX
Kit banda LED RGB interior 5M 60W, telecomanda inclusa, 7 culoriBanda LED pentru interior a devenit cea mai utilizata varianta de iluminat deoarece majoritatea care isi amenajeaza locuintele isi dorsc mai multa lumina cu costuri reduse.O banda LED se fixeaza deobicei sub rafturi sau pe rafturi..
119,00 Lei 69,00 Lei
Kit banda RGB 5M 60W, 1 Culoare / LED 15 Variatii Kit banda RGB 5M 60W, 1 Culoare / LED 15 Variatii
-38 %
Brand: ALEX
Kit banda LED RGB interior 5M 60W, telecomanda inclusa, 3 culoriBanda LED pentru interior a devenit cea mai utilizata varianta de iluminat deoarece majoritatea care isi amenajeaza locuintele isi dorsc mai multa lumina cu costuri reduse.O banda LED se fixeaza deobicei sub rafturi sau pe rafturi, dar ..
79,00 Lei 49,00 Lei
Set 2 Benzi LED Semnlaizare Usa Masina Set 2 Benzi LED Semnlaizare Usa Masina
-26 %
Brand: RUAN
Set 2 Benzi LED Semnalizare Usa MasinaAcest set de 2 benzi LED sunt ideale pentru semnalizare si se monteaza in interiorul usilor masinii.Au o dimensiune de 120 de centimetri si o greutate de 175 de grame.Pentru a le conecta, nu este nevoie sa modificati circuitul atunci cand le conectati la circuit..
120,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)