Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Aparate De Masura

Stim cat de necesar poate fi un aparat de masura atunci cand dorim sa rezolvam anumite probleme intampinate in domeniul: auto, constructiilor, calculatoarelor sau orice alt tip de activitate, iar aparatele de masura reprezinta un echipament indispensabil pentru rezolvarea unor astfel de situatii.

Aparatele noastre de masura sunt special concepute pentru a masura tensiunea, rezistenta dar si multe alte valori.

Aparatele de masura reprezinta un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte utile. Acestea pot masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.

Un aparat de masura poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate verifica si capacitatea, temperatura, frecventa, continuitatea si testarea tranzistorilor.

Se intampla ca de cele mai multe ori sa incercam sa rezolvam anumite probleme electrice in diferite domenii precum: auto, constructii, calculatoare sau orice alt tip de activitate electrica, iar GAVE recomanda acest echipament deoarece este indispensabil pentru rezolvarea unor astfel de situatii.

Echipa GAVE va pune la dispozitie cele mai calitative produse, care va pot fi de folos atunci cand va confruntati cu situatii problematice.


Clampmetru digital DM6266, afisaj LCD. Clampmetru digital DM6266, afisaj LCD.
-50 %
Brand: TUBULARE
Clampmetru digital DM6266, afisaj LCDClestele ampermetric digital, se utilizeaza in productie, laboratoare, ateliere, precum si la domiciliu pentru masurarea curentilor fara desfacerea legaturilor din circuit.Se poate utiliza si pentru masurarea tensiunilor alternative sau continue precum si masurar..
138,00 Lei 69,00 Lei
Cleste Ampermetric Digital DT266 Cleste Ampermetric Digital DT266
-48 %
Brand: TUBULARE
Cleste Ampermetric Digital DT266Acest cleste este un instrument ideal pentru utilizarea in domeniu electric, cum ar fi laboratoare, locul de munca, hobby si chiar si acasa.Va ajuta sa masurati curentul continuu, curentul alternativ si rezistenta.Simplu si usor de manuit, acest ..
132,00 Lei 69,00 Lei
Multimetru digital A830L Multimetru digital A830L
-50 %
Brand: TUBULARE
Multimetru digital A830L Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate verifica si..
119,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru Digital cu display DT9205A Multimetru Digital cu display DT9205A
-40 %
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital 9205Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate verifica s..
99,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru digital cu display DT9208A Multimetru digital cu display DT9208A
-42 %
Brand: TUBULARE
Multimetru digital cu display 9208 Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori. Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate v..
119,00 Lei 69,00 Lei
Multimetru Digital cu display VC9205N Multimetru Digital cu display VC9205N
-30 %
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital cu display VC9205NUn multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in industria electronica dar poate ve..
99,00 Lei 69,00 Lei
Multimetru digital MAS830 Profesional
-29 %
Brand: TUBULARE
Multimetru digital MAS830, compact, ideal pentru cei care au nevoie de masuratori de baza.Un multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capaci..
69,00 Lei 49,00 Lei
Multimetru Digital Profesional VC9205N Aparat de masura si control
-40 %
Brand: TUBULARE
Multimetru Digital Profesional VC9205N Aparat de masura si controlUn multimetru digital este un echipament de testare in industria electronica, fiind foarte util. Acesta poate masura tensiunea, rezistenta dar si mai multe valori.Multimetrul digital poate oferi nu numai capacitati de testare in indus..
99,00 Lei 59,00 Lei
Multimetru multifunctional cu display YI58L Multimetru multifunctional cu display YI58L
-30 %
Brand: TUBULARE
Multimetru multifunctional cu display YI58L Multimetrul profesional digital dispune de un display generos cu 4 digiti si iluminare de tip LED pentru o utilizare si o vizibilitate facila. Acest aparat de masura dispune de multifunctionalitate si poate masura: rezistori, capacitori, tranzistori, dio..
99,00 Lei 69,00 Lei
Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta
-51 %
Brand: TUBULARE
Nivela LevelPro3 multifunctionala cu boloboc si ruleta Nivela laser boloboc multifunctionala reprezinta un accesoriu foarte util in trusa dumneavoastra de scule, oferind mai multe ustensile intr-una singura: nivela laser toate axele, boloboc cu 3 bule si ruleta. Caracteristici: - Laser selectabil..
99,00 Lei 49,00 Lei
Set 5 Surubelnite de Precizie YD-1023 pentru Telefon
-6 %
Brand: ORINGURI
Set 5 Surubelnite de Precizie YD-1023 pentru TelefonAcest set de surubelnite este ideal pentru telefoane, tablete etc. Fiind un set de surubelnite de precizie inalta, veti putea sa lucrati cu suruburile mici ale telefoanelor cu usurinta.Caracteristici generale:- Dimensiune surubelnita: 98 mmDim..
35,00 Lei 33,00 Lei
Subler electronic Afisaj Digital Metalic Sina METAL Subler electronic Afisaj Digital Metalic Sina METAL
-50 %
Brand: TUBULARE
Subler electronic Afisaj Digital Metalic Sina METALSubler digital cu domeniul de masurare de 150 mm, lungimea de 220 mm si acuratete de 0,02 mm. Acesta permite masurarea interna, externa si a adancimilor, ale caror rezultate sunt redate in milimetri..
199,00 Lei 99,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)