Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Amplificatoare wireless

Un amplificator are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.


Aceste amplificatoare wireless sau amplificatoare de retea vin in ajutorul dumneavoastra in cazul in care aveti mereu de-a face cu intreruperi de semnal.


GAVE garanteaza ca acestea sunt ideale pentru a reduce problemele de semnal. Acestea pot fi folosite atat in propria locuinta, cat si in hoteluri, scoli sau magazine.

Amplificator ARC  Wireless-N WiFi Repeater Amplificator ARC  Wireless-N WiFi Repeater
-20 %
Brand: ALEX
Amplificator Tip Arc pentru Retea Semnal Wireless-N WiFi RepeaterAmplificator retea semnal Wireless-N WiFi Repeater. Wireless-N Repeater este folosit pentru a duplica semnalul wireless intr-o arie mai mare, cum ar fi o casa cu maxim 1 etaj (prelungeste semnalul cu 10-20 metri).Acesta respecta s..
99,00 Lei 79,00 Lei
Amplificator de semnal TV 2 OUT Amplificator de semnal TV 2 OUT
-51 %
Brand: ALEX
Amplificator de semnal TV 2 OUTUn amplificator de semnal TV are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.Se intampla ca de multe ori datorita fluctuatiilor de semnal, imaginea sa nu fie clara sau sa aveti mereu de-a f..
99,00 Lei 49,00 Lei
Amplificator de semnal TV 3 OUT Amplificator de semnal TV 3 OUT
-50 %
Brand: ALEX
Amplificator de semnal TV 3 OUTUn amplificator de semnal TV are rolul de a amplifica semnalul pentru a compensa pierderile retelei si pentru a asigura un nivel corespunzator la utilizator.Se intampla ca de multe ori datorita fluctuatiilor de semnal, imaginea sa nu fie clara sau sa aveti mereu de-a f..
109,00 Lei 55,00 Lei
Extender USB Amplificator semnal internet wireless Extender USB Amplificator semnal internet wireless
-27 %
Brand: ALEX
Extender USB Amplificator semnal internet wirelessAdaptorul Wifi Range Extender este usor si simplu de utilizat, poate fi alimentat prin USB si poate fi conectat cu usurinta la un power bank, laptop, sau un adaptor USB la priza pentru extinderea gamei Wi-Fi.Ruleaza pe frecventa de 2,4 GHz supor..
99,00 Lei 72,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)