Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Aeroterme AUTO

Aeroterma auto este un dispozitiv ce permite incalzirea masinii in momentele in care aceasta nu are motorul incalzit sau cand sistemul de incalzire este defect.

In primul rand, aerotermele vandute de GAVE sunt ideale pentru lunile reci ale anului, atunci cand autovehiculul dumneavoastra nu se poate incalzi indeajuns de repede. Totodata, aceastea sunt ideale pentru dezaburirea si dezghetarea geamurilor.

In al doilea rand, aceste aeroterme sunt potrivite si pentru masinile care nu sunt dotate cu un sistem de aer conditionat, aceastea in cele din urma fiind o investitie practica si la indemana.2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina 2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-10 %
Brand: ZIAD
2 X Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masinaDoriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara. Veti obtine un cl..
99,00 Lei 89,00 Lei
Aeroterma auto LINE Aeroterma auto LINE
-40 %
Brand: ZIAD
Aeroterma auto LINE cu aer cald si rece pentru incalzire si dezaburireAuto LINE Fan poate fi utilizata independent pentru incalzire fiind ideala pentru dezaburirea parbrizului sau pentru incalzirea picioarelor in sezonul rece.Cu o putere de incalzire de 150W aceasta aeroterma se poate alimenta direc..
99,00 Lei 59,00 Lei
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masina
-29 %
Brand: ZIAD
Ventilator Solar "AUTO COOL" pentru masinaDoriti sa nu va mai sufocati in masina dupa ce a stat parcata in soare? Acest ventilator, bazat pe energia solara, este solutia pe care o asteptati: elimina aerul cald din interiorul masinii si faciliteaza circulatia cu aerul din afara. Veti obtine un climat..
69,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)