Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Senzori

Senzorii auto sunt ideali pentru a elimina stresul inutil atunci cand incercati sa parcati masina sau sa intrati cu ea in locurile mai greu accesibile.

GAVE va pune la dispozitie o gama variata de senzori de parcare pentru a va ajuta in situatiile mai stresante.

Noi nu oferim numai produse avantajoase ca si pret dar oferim si calitatea de care aveti nevoie pentru un trai optim!

Set 4 Senzori Parcare NEGRI cu afisaj LED Set 4 Senzori Parcare NEGRI cu afisaj LED
-50 %
Brand: MIKI
Sistem de asistenta parcare cu 4 senzori si afisaj cu led-uri ;Atentie! Acest produs nu este recomandat pentru autovehiculele cu bara metalica.Singurele sisteme de asistenta pentru parcare care va asigura o parcare lipsita de griji sunt cele cu minim 4 senzori.Experimentele efectuate a..
119,00 Lei 59,00 Lei
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcare
-50 %
Brand: AUTO
Set suport numar auto cu camera video marsarier si senzori parcareCamera pentru marsarier este un dispozitiv extrem de util, datorita caruia puteti evita stresul inutil atunci cand parcati masina chiar si in locurile mai greu accesibile.Suportul pentru numarul de inamtriculare cu camera video pentru..
359,00 Lei 179,00 Lei
Sistem de monitorizare pentru presiunea din roti cu wireless si display solar Sistem de monitorizare pentru presiunea din roti cu wireless si display solar
-35 %
Brand: TAI
Sistem de monitorizare pentru presiunea din roti cu wireless si display solar Acest dispozitiv este special creat pentru verificarea presiunii rotilor. Pe display-ul acestuia se afiseaza simultan presiunea din cele 4 roti si temperatura acestora. Acesta are un sistem de avertizare sonora/optica pen..
399,00 Lei 259,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)