Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

TRUSE BERCUIT

 Trusa  5 Piese BERCUIT largit, taiat  tevi sau conducte arcuri
-50 %
Brand: TUBULARE
 Trusa pentru bercuit 5 Piese largit, taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute pe..
210,00 Lei 105,00 Lei
 Trusa 10 Piese BERCUIT largit, taiat  tevi conducte frana  Trusa 10 Piese BERCUIT largit, taiat  tevi conducte frana
-50 %
Brand: JACK
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de frana Trusa bercluit este recomandata pentru tevile sau conductele din cupru sau aluminiu, ale instalatiilor frigorifice sau auto. Specificatii trusa bercluit:- trusa bercuit: 2 menghine si 1 presa- presa cu virf conic la 45 grade- menghina pentru 6 diamet..
299,00 Lei 149,00 Lei
Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana Mini Trusa 2 piese BERCUIT tevi conducte de frana
-30 %
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute perfect.Aceasta trusa profesionala ..
79,00 Lei 55,00 Lei
Trusa 7 Piese BERCUIT Largit taiat tevi conducte frana
-16 %
Brand: TUBULARE
Trusa pentru bercuit 7 Piese largit, taiat  tevi sau conducte de frana Cu ajutorul acestei truse profesionale de largire si bercuire veti scapa de grija sau de costul extra al fitingurilor, iar largitoarele pentru creat mufe la teava, vor facilita ca imbinarea prin sudura sa se execute per..
129,00 Lei 109,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)