Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Prezoane

Cel mai important aspect caruia trebuie sa-i acordam o atentie sporita este siguranta mai ales atunci cand decidem sa circulam pe drumurile publice cu autoturismul propriu.

Primul aspect caruia trebuie sa ii oferim atentie este cel al rotilor. De aici ar trebui sa inceapa modul in care putem creste nivelul de siguranta al unei masini.

Ce sunt presoanele?

Prezoanele sunt acele suruburi cu ajutorul carora se prind si se fixeaza rotile masinii.

Cel mai important aspect al prezoanelor este calitatea materialelor din care acestea sunt confectionate. Este important sa alegem prezoane din materiale de calitate pentru a putea beneficia de durabilitate dar si de siguranta.

Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama variata de prezoane, toate fiind fabricate din materiale de calitate superioara care vor rezista cu siguranta in timp. Ne place sa oferim calitate.

Set 20 capace prezoane 17" NEGRE din Silicon pentru jante Set 20 capace prezoane 17" NEGRE din Silicon pentru jante
-43 %
Brand: AUTO
Set 20 capace prezoane 17" NEGRE din Silicon pentru janteAceste capace pentru jante sunt fabricate din silicon ecologic si sunt ideale pentru prevenirea prafului, ruginii dar si pentru a spori rezistenta la uzura.Capacele sunt foarte usor de instalat iar calitatea acestora (reistenta + uzura) nu vor..
69,00 Lei 39,00 Lei
Trusa 3 tubulare de IMACT Lungi extractoare prezoane Trusa 3 tubulare de IMACT Lungi extractoare prezoane
-53 %
Brand: JACK
Trusa 3 tubulare extractoare prezoane Acest set de tubulare este special conceput pentru a demonta prezoanele si suruburile uzate ale rotilor autovehiculelor. Forma striata si materialul din care tubularele sunt confectionate, mai exact otel crom-molibden, le face ideale pentru desfacerea suruburi..
189,00 Lei 89,00 Lei
Trusa 9 Extractoare prezoane de IMACT 19 20 21 22 tubulare Trusa 9 Extractoare prezoane de IMACT 19 20 21 22 tubulare
-30 %
Brand: JACK
Trusa 9 Extractoare prezoane de IMACT 19 20 21 22 tubulare Setul 9 piese tubulare impact 1/2 indepartare antifurt prezoane este compatibil pentru cheile pneumatice sau pentru alte chei cu dimensiunile 1/2.Setul 9 piese tubulare impact 1/2 indepartare antifurt prezoane este recoma..
99,00 Lei 69,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)