Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Mini Proiectoare

Mini proiector pentru curti si gradini - secretul unei amenajari de poveste

Frumusetea unei curti sau a unei gradini consta in ingrijirea si amenajarea acesteia prin plantarea unor plante decorative in careuri frumos ordonate sau ronduri atent gandite. Pentru a le pune in valoare si mai mult, un mini proiector pentru fiecare pom sau arbust va ajuta la scoaterea acestuia in evidenta.

Mini proiectoarele sunt printre cele mai importante elemente de decor, atat pentru curti, cat si pentru gradini, acestea schimband integral infatisarea acestora atunci cand sunt plasate in asa fel incat lumina difuza sa cada pe diverse obiecte sau plante.

Mini proiectoare de lumini pentru diverse proiecte - detaliul de care nu stiai ca ai nevoie

Amenajarea unei curti sau a unei gradini poate pleca de la alegerea elementelor de mobilier, urmata de cea a mini proiectoarelor led sau cu laser, fixe sau portabile, in functie de care se potriveste mai bine. Si tipul de lumina in care doresti ca acestea sa invaluie diverse lurcuri sau plante poate fi un factor de decizie, care sa te ajute sa adaugi dinamism proiectelor tale.

Mai mult decat atat, la GAVE poti alege si unele tematice, cum sunt cele pentru Craciun sau de Paste, pe care le poti pune doar in perioada respectiva si care vor aduce un plus de unicitate si un sentiment de sarbatoare la tine in curte.

Mini proiectorul este un element de decor ieftin, pe care il poti achizitiona in orice moment al anului si pe care il poti folosi pentru perioade lungi de timp. Avand in vedere ca acestea vin in tot felul de forme si au mai multe tipuri de lumini, cu siguranta vei gasi ceea ce iti trebuie, indiferent de cat de simplu sau de complex este proiectul tau. Asadar, nu ezita sa iti infrumusetezi curtea sau gradina cu unul sau mai multe proiectoare de lumini.

Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomanda Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomanda
-34 %
Brand: HASSAN
Lampa solara DUBLA 90 LED, senzor de miscare, telecomandaAceasta lampa de perete beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, sta..
149,00 Lei 99,00 Lei
Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si lumina
-58 %
Brand: HA
Mini Proiector  JX228 cu 36 LED-uri cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete..
139,00 Lei 59,00 Lei
Mini Proiector 160 LED COB 8 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumini Mini Proiector 160 LED COB 8 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumini
-47 %
Brand: ALEX
Lampa reglabila cu panou solar si senzor de miscareSe reincarca de lumina soarelui Foloseste puterea stocata pentru iluminarea peste noapte Peste 12 ore de timp de iluminare dupa o zi de incarcare Rezistent la intemperii, IP64, rezistent la caldura si rezistent Panou solar: 0.5w, 5.5V Baterie L..
129,00 Lei 69,00 Lei
Mini proiector cu 4 casete COB cu telecomanda si senzor Mini proiector cu 4 casete COB cu telecomanda si senzor
-13 %
Brand: MAJD
Mini proiector cu 4 casete COB cu telecomanda si senzorAcest mini proiector beneficiaza de un panou solar cu ajutorul caruia se incarca, fiind o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, stana et..
79,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina
-58 %
Brand: HA
Mini Proiector JX226 cu 2 benzi LED cu panou solar senzor de miscare si lumina Cautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un peret..
139,00 Lei 59,00 Lei
Mini Proiector JY 120 LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina
-50 %
Brand: SOLARE
Mini Proiector JY 120 LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau ..
139,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY 150 LED COB 6 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si lumina
-47 %
Brand: ALEX
Mini Proiector JY 150 LED COB 6 CASSETE cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete ..
129,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY 60 LED 3 linii cu panou solar senzor de miscare si lumina
-50 %
Brand: SOLARE
Mini Proiector JY 60 LED 3 linii cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau o f..
139,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector JY 60LED COB 3 linii cu panou solar senzor de miscare si lumina
-50 %
Brand: SOLARE
Mini Proiector JY 60LED COB 3 linii cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau ..
139,00 Lei 69,00 Lei
Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunet Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunet
-30 %
Brand: TAI
Mini proiector Laser cu stand, efecte de lumini, senzor sunetIn modul automat, proiectorul va afisa in mod constant o serie de lumini laser de culoare verde (pozitia 2) si verde cu rosu (pozitia 1), iar cand este setat sa se activeze la sunet, ritmul muzicii va forma noi variatii, in functie de pute..
99,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector LED Disco rotativ 360 Mini Proiector LED Disco rotativ 360
-34 %
Brand: TAI
Mini Proiector LED Disco rotativ 360Acest mini proiector dispune de tehnologia LED, ceea ce il face "eco-friendly" si mult mai rezistent in timp.Designul acestuia este special conceput pentru a organiza petreceri atat in interior cat si in exterior. Fasciculul de culori va anima orice petrecere in m..
255,00 Lei 169,00 Lei
Mini proiector solar rotund 32 LED Mini proiector solar rotund 32 LED
-51 %
Brand: HASSAN
Mini proiector solar rotund 32 LEDLampa solara de exterior are un suport reglabil clasic, care va permite sa ajustati unghiul de expunere.Este dotata cu LED-uri de inalta calitate si un cip de gestionare a energiei, care mareste unghiul si zona de iluminare cu 50%.Trei moduri practice de functionare..
99,00 Lei 49,00 Lei
Mini Proiector SW6035A cu telecomanda 120 LED COB 6 CASSETE Solar senzor miscare si lumina
-43 %
Brand: SOLARE
Mini Proiector SW6035A cu telecomanda 120 LED COB 6 CASSETE Solar senzor miscare si lumina Cautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati..
139,00 Lei 79,00 Lei
Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si lumina Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si lumina
-30 %
Brand: SOLARE
Mini Proiector T-100B 40 LED panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sau o folositi..
99,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector W755 3 SMD LED 3 linii cu panou solar senzor de miscare si lumina
-50 %
Brand: TAI
Mini Proiector W755 3 SMD LED 3 linii cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete sa..
139,00 Lei 69,00 Lei
Mini Proiector W755 6 SMD  LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si lumina
-50 %
Brand: TAI
Mini Proiector W755 6 SMD LED 6 casette cu panou solar senzor de miscare si luminaCautati o lampa practica care poate fi amplasata oriunde, care este, de asemenea, ecologica? Aceasta lampa cu LED-uri solare fara fir asigura conditii perfecte de iluminare, indiferent daca o montati pe un perete ..
139,00 Lei 69,00 Lei
Proiector Suport 30W W803 Proiector Suport 30W W803
-29 %
Brand: AMIR
Proiector Suport 30W W803Acest proiector cu suport este o alegere ideala pentru a fi folosit in locurile fara surse de energie electrica: casa de vacanta, gradina, curte, magazin, cabana, rulote, camping, stana etc. sau pentru a economisi banii.Proiectorul este special conceput pentru utilizarea ace..
126,00 Lei 89,00 Lei
Star Master cu boxa, bluetooth si proiectie de stele Star Master cu boxa, bluetooth si proiectie de stele
-27 %
Brand: SOLARE
Star Master cu boxa, bluetooth si proiectie de steleAceasta boxa cu bluetooth si proiectie de stele este special conceputa pentru noptile linistite ale copiilor. Avantajul achizitionarii unei astfel de boxe este ca aceasta se poate conecta prin bluetooth pentru a reda melodiile preferate ale copiilo..
135,00 Lei 99,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)