Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Microfoane GSM

In aceasta categorie, GAVE va pune la dispozitie atat microfoane GSM de ultima generatie cat si aparate de localizare a copiilor.

Microfoanele oferite de echipa GAVE sunt dotate cu nenumarate functii, special concepute pentru optimizarea nivelului de trai. SOS, CallBack, localizarea si activarea vocala sunt doar cateva dintre functiile de care dispun microfoanele noastre. Acestea au un sunet clar si puternic, pentru a putea intelege exact ce se spune in lipsa dar si in prezenta dumneavoastra.

Totodata, mai stim cat de usor se pot rataci copiii, asa ca un dispozitiv de localizare a copiilor e bine venit pentru persoanele care au copii pentru a nu-i pierde din vedere.

Incarcator Auto Cu Microfon Nedetectabil Si Slot De Cartela SIM Incarcator Auto Cu Microfon Nedetectabil Si Slot De Cartela SIM
-36 %
Brand: Newe
Incarcator auto Spion cu microfon nedetectabil si slot de cartela SIM Pachetul NU contine Cartela SIM! Acesta este un dispozitiv care functioneaza cu o cartela GSM (Orange,Vodafone,Telekom, etc, cu EXCEPTIA Digi). Cum functioneaza acest produs? Microfonul este similar cu cel al&nb..
139,00 Lei 89,00 Lei
LICHIDARE Mini aparat Q8 pentru localizare copii, precizie 5m LICHIDARE Mini aparat Q8 pentru localizare copii, precizie 5m
-57 %
Brand: Newe
Mini aparat Q8 pentru localizare copii, precizie 5mMini GPS Tracker cu cartela GSM si functie SOS va ajuta sa aflati coordonatele GPS ale persoanei ce-l poarta si pentru a comunica mai rapid si eficient in caz de urgenta. Foarte usor de utilizat, dispozitivul va permite sa localizati imediat unde se..
279,00 Lei 119,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)