Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Microfoane GSM

In aceasta categorie, GAVE va pune la dispozitie atat microfoane GSM de ultima generatie cat si aparate de localizare a copiilor.

Microfoanele oferite de echipa GAVE sunt dotate cu nenumarate functii, special concepute pentru optimizarea nivelului de trai. SOS, CallBack, localizarea si activarea vocala sunt doar cateva dintre functiile de care dispun microfoanele noastre. Acestea au un sunet clar si puternic, pentru a putea intelege exact ce se spune in lipsa dar si in prezenta dumneavoastra.

Totodata, mai stim cat de usor se pot rataci copiii, asa ca un dispozitiv de localizare a copiilor e bine venit pentru persoanele care au copii pentru a nu-i pierde din vedere.

Microfon Lavaliera EM-5 cu Fir Omnidirectional Yoga Microfon Lavaliera EM-5 cu Fir Omnidirectional Yoga
-36 lei
Brand: MOHAMED
Microfon Lavaliera EM-5 cu Fir Omnidirectional Yoga Microfonul lavaliera cu fir omnidirectional Yoga EM-5, jack 6.3 mm poate fi conectat la toate echipamentele de inregistrare si este potrivit pentru TV, radio, camere video, prezentari, conferinte video si multe altele.Conectati microfonul..
PRP: 135,00 Lei 99,00 Lei
Microfon Mini MC-919 Karaoke  cu Fir USB Microfon Mini MC-919 Karaoke  cu Fir USB
-56 lei
Brand: MOHAMED
Microfon Mini Karaoke MC-919 cu Fir USBCu acest microfon stereo, creste dramatic calitatea si claritatea sunetului. Microfonul preia o gama larga de frecvente sonore.Acest mini Karaoke mixer a fost special conceput pentru iOS, Android si PC.Caracteristici generale:- Sensibilitate: -55dB (+/-) 2db- T..
PRP: 195,00 Lei 139,00 Lei
Microfon WG-101A wireless tip lavaliera Microfon WG-101A wireless tip lavaliera
-21 lei
Brand: MOHAMED
Microfon wireless tip lavaliera WG-101AMicrofonul wireless tip lavaliera WG-101A, 30 m, beneficiaza de o redare a sunetului mult superioara fata de restul produselor din aceasta categorie.Foarte practic si util poate reprezenta solutia ideala pentru conferinte, spectacole sau interviuri si este..
PRP: 120,00 Lei 99,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)