Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Masinute

Masinuta antigravitationala Wall Climber Masinuta antigravitationala Wall Climber
-55 %
Brand: MANDU
Masinuta antigravitationala Wall Climber Wall Climber – merge nu numai pe sol, ci şi pe tavan. Extrem de rapidă nu numai pe podea, ci şi pe pereţi! Datorită comutatorului antigravitaţie, acest model vă va uimi cu figurile de cascadorie pe care le poate face.  Detalii: -merge pe podea, pere..
199,00 Lei 89,00 Lei
Mini Tanc cu camera si functie de control prin telefon Mini Tanc cu camera si functie de control prin telefon
-25 %
Brand: IMPORT
Mini Tanc cu camera si functie de control prin telefonISpy Tank aduce un nou nivel de functionalitate smartphone-ului sau tabletei dumneavoastra.Il puteti controla prin intermediul dispozitivelor Android, iPhone sau iPad conectandu-va prin WiFi si urmarind in timp real pe ecran transmi..
399,00 Lei 299,00 Lei
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 165 piese Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 165 piese
-50 %
Brand: ALI
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 165 pieseDaca aveti acasa un iubitor de masini rapide acest traseu auto il va face foarte fericit.Spre deosebire de traditionalele trasee auto acest traseu auto datorita unui sistem unic de conectare urmeaza o forma prestabilita, si este posibil sa cre..
119,00 Lei 59,00 Lei
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 360 piese
-50 %
Brand: ALI
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 360 pieseDaca aveti acasa un iubitor de masini rapide acest traseu auto il va face foarte fericit.Spre deosebire de traditionalele trasee auto acest traseu auto datorita unui sistem unic de conectare urmeaza o forma prestabilita, si este posibil sa cre..
199,00 Lei 99,00 Lei
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 56 piese Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 56 piese
-51 %
Brand: ALI
Set Masinuta electrica cu circuit fosforescent, 56 pieseDaca aveti acasa un iubitor de masini rapide acest traseu auto il va face foarte fericit.Spre deosebire de traditionalele trasee auto acest traseu auto datorita unui sistem unic de conectare urmeaza o forma prestabilita, si este posibil sa crea..
79,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)