Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Interfoane

Un interfon ofera siguranta necesara locuintei dumneavoastra, oferindu-va posibilitatea de a sti cine va va calca pragul casei.


Echipa GAVE va pune la dispozitie o gama de interfoane de ultima generatie care dispun de functii tip wireless cu imagini live si cai audio.


Acum, cu ajutorul acestor interfoane, oriunde va veti afla, veti fi mereu acasa!Interfon IP Wireless V5, imagini live si audio cu 2 cai Interfon IP Wireless V5, imagini live si audio cu 2 cai
-25 %
Brand: IMPORT
Interfon IP Wireless V5, imagini live si audio cu 2 caiCu ajutorul acestui interfon, oriunde te afli, esti mereu acasa!Acest interfon se conecteaza la internet, si cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefon, primesti o notificare tip alarma cand cineva suna..
399,00 Lei 299,00 Lei
Interfon Smart Cu Camera Si Sunet LIVE Interfon Smart Cu Camera Si Sunet LIVE
-43 %
Brand: IMPORT
Interfon Smart Cu Camera Si Sunet LIVEAcest interfon se conecteaza la internet, si cu ajutorul unei aplicatii instalate pe telefon, primesti o notificare tip alarma cand cineva suna la usa, vezi imagini LIVE cu persoana care sun..
699,00 Lei 399,00 Lei
Sonerie Wireless, Forecum, rezistenta la apa, consum redus de energie, 36 de melodii Sonerie Wireless, Forecum, rezistenta la apa, consum redus de energie, 36 de melodii
-18 %
Brand: ZIAD
Aceasta sonerie usor de instalat, cu consum redus de energie, rezistent la intemperii, este echipat cu doua receptoare si baterii, este ideal pentru acasa sau pentru birou.Sonerie fara fir, Raza de actiune de 100mAceasta sonerie wireless Forecum vine cu doua recept..
60,00 Lei 49,00 Lei
Vizor digital cu camera video, functie inregistrare Vizor digital cu camera video, functie inregistrare
-50 %
Brand: MANDU
Vizor digital cu camera video, functie inregistrareCel mai bine este sa fim in siguranta in propria noastra locuinta, asa ca acest vizor digital va oferi un plus de siguranta in casa dumneavoastra.Un astfel de gadget va ofera avantaje deosebite, deoarece asa veti sti mereu cine este in fata usii dum..
559,00 Lei 279,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)