Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Instrumente Tapiterie si Radio

Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO / Tapiterie Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO / Tapiterie
-51 %
Brand: AUTO
Set 12 Instrumente Auto demontare RADIO/ TapiterieInstrumente concepute pentru demontarea radio, pentru indepartarea si instalarea in siguranta in autovehicul, a tapiteriei interioare si plasticelor exterioare, a liniei de bord, a panoului de usa pentru a evita zgarierea masinii. De asemenea, f..
79,00 Lei 39,00 Lei
Set 6 leviere extractoare ornamente tapiterie auto Set 6 leviere extractoare ornamente tapiterie auto
-55 %
Brand: JACK
Set 6 leviere extractoare ornamente tapiterie auto Acest set este recomandat pentru demontarea rapida si usoara a interiorului autovehiculului dumneavoastra. De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele special..
199,00 Lei 89,00 Lei
Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, in husa
-40 %
Brand: JACK
Set leviere pentru tapiterie auto, 11 piese, husa Acest set este recomandat pentru demontarea rapidă și ușoară a interiorului autovehiculului dumneavoastra. De multe ori, ne dorim sa modificam sau sa reparam anumite parti ale interiorului autovehiculului nostru dar nu dispunem de uneltele speciale..
99,00 Lei 59,00 Lei
Set leviere tapiterie auto 5 piese
-33 %
Brand: JACK
Caracteristicile produsului:-Dispozitive din plastic rezistent (PMMA) (de grosime variabila si flexibilitate), datorita carora nu veti zgaria tapiteria atunci cand o demontati.-Create special pentru a dezmembra cu usurinta clipsuri, pini si elementele de tapiterie auto.-Cu ajutorul acestora puteti s..
49,00 Lei 33,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)