Returnări

Daca produsul tau este insotit de factura si certificat de garantie oferite de Gave.ro, completeaza formularul de retur (RMA) si noi trimitem curierul la tine pentru ridicarea coletului.

Ce trebuie sa stii daca doresti trimiterea unui produs retur catre noi:

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos, termeni care sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Produsele care fac obiectul comenzilor online, pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii acestora, fara a fi nevoie de invocarea unui motiv. Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract incepand de la ziua in care intra in posesia produsului, pana la sfarsitul perioadei de retragere, care se sfarseste dupa 14 zile, conform ordonantei de urgent O.U.G nr.34/2014.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Recomandam trimiterea produselor in ambalajul original pentru pastrarea integritatii acestora.

Gave.ro va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 zile calentaristice de la data informarii vanzatorului cu privire la retragerea contractului de catre consumator. Suma de bani va fi returnata utilizand metoda de rambursare la care s-a cazut de comun accord, conform procedurilor legale.

Coletele trimise catre Gave.ro cu ramburs, pentru care destinatarul este obligat sa plateasca expeditorului suma aferenta, nu sunt acceptate. Va rugam, folositi formularul de retur RMA, pentru a evita erori.

Va rugam completati formularul de retur online RMA, cel tarziu a 15-a zi dupa primirea produsului de la curier.

IMPORTANT:

Produsul returnat va fi trimis in aceeasi stare, starea initiala la momentul livrarii. Consumatorul este responsabil pentru scaderea valorii produselor, datorata din manipularea/tilizarea gresita a acestora.

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Predarea produselor retur sau la garantie se face prin curierat Fancourier sau Posta Romana folosind formularul de retur.

Pentru orice sesizari si reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa: contact@gave.ro

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare

Pentru returnarea produsului, SC Business Choice SRL recomandă transportul prin Poşta Română, costul transportului de retur fiind aproximativ 5 lei. Va rugăm să nu returnaţi produsele în sistem RAMBURS.

Captcha
Am citit și sunt de acord cu Termeni si conditii