Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Cricuri

Cricul este o unealta folosita pentru impingerea de sus in jos a greutatilor si poate fi: mecanic sau hidraulic. Cricul mecanic se foloseste pentru ridicarea greutatilor mici iar cel hidraulic pentru ridicarea greutatilor mari.

Se intampla adesea sa ramai in pana de cauciuc si pentru a schimba roata dezumflata cu roata de rezerva trebuie sa ridici masina. Echipa GAVE va vine in ajutor cu aceasta gama de cricuri pentru a va ajuta in astfel de situatii. 

Pe de alta parte, un cric poate fi folosit si pentru a va scuti de timpul de asteptare la vucalnizare intre cele doua sezoane, atunci cand trebuie sa schimbati anvelopele. Cu ajutorul unui cric iti poti schimba rotile in mai putin de 40 de minute.


Set 2 Capre auto 3 tone Set 2 Capre auto 3 tone
-28 %
Brand: JACK
Set 2 Capre auto 3 toneCaracteristici:-inaltime reglabila-brat de fixare-inaltime minima 280mm*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"..
180,00 Lei 129,00 Lei
Set 2 Capre auto 6 tone Set 2 Capre auto 6 tone
Nou -30 %
Brand: JACK
Set 2 Capre auto 6 toneCaracteristici:-inaltime reglabila-brat de fixare-inaltime minima 280mm*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"..
270,00 Lei 189,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)