Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Compresoare

Compresoarele auto reprezinta o necesitate atat la drum lung cat si in viata de zi cu zi. Echipa GAVE va aduce la cunostinta ca anvelopele dezumflate duc la uzura mai rapida a cauciucului si, totodata, la un consum mult mai mare de carburant.

In primul rand, un compresor auto este ideal la drum lung in caz ca se intampla sa te confrunti cu o pana, deoarece acesta iti poate umfla roata in numai cateva minute.

In al doilea rand, compresorul auto este foarte practic si usor de manevrat, ocupand foarte putin loc in masina dumneavoastra.

Deoarece cunoastem cererea crescuta a soferilor pentru astfel de dispozitive, ne-am gandit sa punem la vanzare modele diferite de compresoare pentru a va satisface nevoile.

Compresor auto Blue pentru umflat roti, 250 PSI Compresor auto Blue pentru umflat roti, 250 PSI
-51 %
Brand: JACK
Compresor auto Blue pentru umflat roti, 250 PSIUn compresor auto este o necesitate atat la drum lung cat si in viata de zi cu zi. Anvelopele dezumflate duc la uzura mai rapida a cauciucului si, totodata, la un consum mult mai mare de carburant.In primul rand, acesta este ideal la drum lung in caz ca..
99,00 Lei 49,00 Lei
Compresor auto cu doi cilindri display ANALOG
-44 %
Brand: TAI
Compresor auto 12V bricheta - Ideal pentru autovehicule mari (SUV-uri si camioane). Beneficiaza de doi cilindri cu 150 psi / 30 Ah si 85l/min. Manometru de inalta precizie si furtun flexibil. Descriere: Umfla rapid o anvelopa ~ 1.5 minute; Compresorul cu structura metalica si racire usoara; Manometr..
499,00 Lei 279,00 Lei
Compresor AUTO Profesional CYCLONE 12V Compresor AUTO Profesional CYCLONE 12V
-35 %
Brand: ZIAD
Compresor auto, Cyclone, DС-20, 12 V, 35 l / min, 150 PSICompresorul auto, Cyclone, DС-20, 12 V, 35 l / min, 150 PSI este special conceput pentru a asigura umflarea rotilor autovehiculelor mari cum ar fi microbuze, auto 4x4, camionete, cu alimentare la bricheta auto.Compresorul auto, Cyclo..
199,00 Lei 129,00 Lei
Pistol Umflat pentru Compresor cu Manometru si Furtun 35cm Pistol Umflat pentru Compresor cu Manometru si Furtun 35cm
-51 %
Brand: TUBULARE
Pistol Umflat pentru Compresor cu Manometru si Furtun 35cmAcest pistol cu aer este ideal pentru umflarea pneurilor si a verificarii presiunii acestora.Este dotat cu o mandrina pentru a permite accesul in interiorul rotilor duble.Cu un design ergonomic acest pistol cu aer comprimat este usor de manev..
79,00 Lei 39,00 Lei
Compresor auto / Roata cu 3 capete pentru anvelope Compresor auto / Roata cu 3 capete pentru anvelope
-50 %
Brand: ALEX
Compresor auto / Roata cu 3 capete pentru anvelopeUn compresor auto este o necesitate atat la drum lung cat si in viata de zi cu zi. Anvelopele dezumflate duc la uzura mai rapida a cauciucului si, totodata, la un consum mult mai mare de carburant.In primul rand, acesta este ideal la drum lung in caz..
119,00 Lei 59,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)