Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Cantare

Cantar electronic cu calculator de pret Cantar electronic cu calculator de pret
-50 %
Brand: Gave
Caracteristici:-calculeaza pretul total in functie de pretul unitar-capacitate maxima 40 kg-capacitate minima: 200g-afisaj dublu: atat pentru vanzator cat si pentru client.-acumulator incorporat.-pachetul contine si transformator pentru reincarcarea acumulatorului.-tip: comercial-material: otel-mat..
299,00 Lei 149,00 Lei
Cantar Portabil Cu Display Si Termometru, Greutate Max.50kg Cantar Portabil Cu Display Si Termometru, Greutate Max.50kg
-35 %
Brand: HomeGadget
Acest cantar este foarte util atat acasa cat si in calatorii!Ideal atunci cand mergeti in calatorii si aveti nevoie sa stiti cateva kilograme cantaresc bagajele dumneavoastra.Cantarul este foarte usor de folosit, nu este nevoie de ajutor, decat in cazul in care bagajul este foarte greu (cantarul sup..
69,00 Lei 45,00 Lei
Lingura Cu Cantar, Display Digital Lingura Cu Cantar, Display Digital
-38 %
Brand: HomeGadget
Lingura cu cantar, display digitalCaracteristici:-Proiectata pentru uz zilnic-Functia TARE, pentru a scadea ambalajul produsului cantarit.-Perfect pentru a masura cantitatile de ingradiente, in bucatarie -Design unic-Display LCD usor de citit-Consum mic-Indicator low battery-Se inchide aut..
79,00 Lei 49,00 Lei
Mini cantar de buzunar, negru, Pocket Scale Mini cantar de buzunar, negru, Pocket Scale
-51 %
Brand: Gave
Caracteristici principale: -Precizie: 0.1G-Dimensiuni: 125mm x 75mm x 20mm-Cantarele sunt gata de utilizare si nu necesita calibrare-Usor de citit avand ecran LCD iluminat din spate. Pachetul include: 1 x mini canta..
79,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)