Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Camere de supraveghere

Camerele de supraveghere sunt special concepute pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul casei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra.

Alegerea unei camere de supraveghere este o adevarata competitie, intrucat veti fi complesit de numarul imens de produse de pe piata dar si de jargonul tehnic confuz care vine in descrierea acestora.

Siguranta dumneavoastra dar si a persoanelor dragi dumneavoastra este prioritara, iar GAVE va poate oferi aceasta siguranta datorita numeroaselor camere de supraveghere, care sunt concepute pentru a satisface orice nevoie si orice buzunar.

O camera de supraveghere ajuta la reducerea criminalitatii din zona in care este montata.

Cablu CCTV 30m - semnal video si alimentare 12V
-30 %
Brand: TAI
Cablu CCTV 30m - semnal video si alimentare 12VAcest cablu este in general folosit pentru montajele sistemelor de supraveghere, acolo unde traseul impune mici sectiuni de cablu.Caracteristici:- coaxial- impedanta 75 ohm- cupru- conectori turnati BNC tata- conectori alimentare jack mama/tata- lu..
99,00 Lei 69,00 Lei
Cablu CCTV 50m - semnal video si alimentare 12V
-17 %
Brand: TAI
Cablu CCTV 30m - semnal video si alimentare 12VAcest cablu este in general folosit pentru montajele sistemelor de supraveghere, acolo unde traseul impune mici sectiuni de cablu.Caracteristici:- coaxial- impedanta 75 ohm- cupru- conectori turnati BNC tata- conectori alimentare jack mama/tata- lu..
119,00 Lei 99,00 Lei
Camera 1080 FHD cu panou solar XL Camera 1080 FHD cu panou solar XL
-50 %
Brand: XL
Camera 1080 FHD cu panou solar XLAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajuta la reducerea criminalita..
999,00 Lei 499,00 Lei
Camera de exterior IP Wireless B3, waterproof, cu infrarosu, slot card microSD Camera de exterior IP Wireless B3, waterproof, cu infrarosu, slot card microSD
-39 %
Brand: IMPORT
Camera de exterior IP Wireless B3, waterproof, cu infrarosu, slot card microSDSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguran..
359,00 Lei 219,00 Lei
Camera De Exterior IP Wireless Cu Slot De Cartela SIM Camera De Exterior IP Wireless Cu Slot De Cartela SIM
-36 %
Brand: IMPORT
Camera De Exterior IP Wireless Cu Slot De Cartela SIMSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Pachetul NU ..
1.100,00 Lei 699,00 Lei
Camera de supraveghere Cloud IP Wireless, unghi 360 Grade Camera de supraveghere Cloud IP Wireless, unghi 360 Grade
-23 %
Brand: HA
Camera de supraveghere Cloud IP Wireless, unghi 360 GradeSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Acest ..
194,00 Lei 149,00 Lei
Camera de Supraveghere Exterior Waterproof DVR CCTV Camera de Supraveghere Exterior Waterproof DVR CCTV
-34 %
Brand: MIKI
Această cameră este o soluție completă de sistem DVR. Are funcții de vizionare în timp real (ieșire video), înregistrare video în timp real pe cardul Micro SD-Card (cardul de memorie nu este inclus), vizionare nocturnă și înregistrare de ciclu. * Funcționare simplă, doar introduceți un card Micro-SD..
210,00 Lei 139,00 Lei
Camera de Supraveghere Falsa Solara Interior/Exterior
-21 %
Brand: MIKI
Caracteristici :Cameră falsă alimentată cu energie solară.Solar sau baterii AA.Nu necesită cabluri, instalare ușoară.Suport de montare unghiular complet reglabil.Lumină LED intermitentă. Specificație : Material: ABSCuloare: SliverGreutate netă: 285gGreutatea pachetului: 394gDimensiune: 186..
75,00 Lei 59,00 Lei
Camera de supraveghere Ip Wireless Black-White Camera de supraveghere Ip Wireless Black-White
-34 %
Brand: TAI
Camera de supraveghere Ip Wireless Black-WhiteSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Camerele de supraveghere ajuta la detectarea si con..
499,00 Lei 329,00 Lei
Camera de supraveghere IP Wireless HD ZTK910 Camera de supraveghere IP Wireless HD ZTK910
-40 %
Brand: TAI
Camera de supraveghere IP Wireless HD ZTK910 Această camera a fost creata pentru linistea ta sufleteasca. Indiferent ca este zi sau noapte, ea vede tot ce misca in casa sau afacerea ta. Beneficiaza de aplicatia online&..
399,00 Lei 239,00 Lei
Camera de supraveghere IP Wireless in forma de Bec White Camera de supraveghere IP Wireless in forma de Bec White
-39 %
Brand: MANDU
Camera de supraveghere IP Wireless in forma de Bec WhiteCamera de supraveghere IP Wireless HD de interior cu element de imagine 1/3 CMOS, rezolutie 1280 x 960 (scanare progresiva), este echipata cu 3 led-uri cu lumina alba, distanta maxima de luminare fiind de 10m si dispune de o lentila fish-e..
324,00 Lei 199,00 Lei
Camera De Supraveghere Waterproof  IP Wireless SCA2 Camera De Supraveghere Waterproof  IP Wireless SCA2
-17 %
Brand: IMPORT
Camera De Supraveghere Waterproof  IP Wireless SCA2Siguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Camerel..
299,00 Lei 249,00 Lei
Camera Exterior IP Wireless cu Lampa LED 32 LED Camera Exterior IP Wireless cu Lampa LED 32 LED
-36 %
Brand: XL
Camera Exterior IP Wireless cu Lampa LED 32 LED Aceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajuta la r..
499,00 Lei 319,00 Lei
Camera K2 IP Wireless HD de Exterior Camera K2 IP Wireless HD de Exterior
-23 %
Brand: TAI
Camera K2 IP Wireless HD de Exterior Siguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Camerele de supraveghere ajuta ..
399,00 Lei 309,00 Lei
Camera Smart Wifi Cu Rotire 180°, Transmisie LIVE Si Monitorizare Prin Telefon Camera Smart Wifi Cu Rotire 180°, Transmisie LIVE Si Monitorizare Prin Telefon
-19 %
Brand: IMPORT
Camera Smart Wifi cu rotire 180°, transmisie LIVE si monitorizare prin telefonSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va..
279,00 Lei 225,00 Lei
Camera solara HD pentru exterior, microfon si speaker incorporat Camera solara HD pentru exterior, microfon si speaker incorporat
-58 %
Brand: TAI
Camera solara HD pentru exterior, microfon si speaker incorporatSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei ca..
1.200,00 Lei 499,00 Lei
Camera Supraveghere IM.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI Camera Supraveghere IM.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI
-57 %
Brand: IMPORT
Camera de supraveghere exterior Billiard IP Wireless InfrarosuSiguranta dumneavoastra, a locuintei dumneavoastra cat si a locului dumneavoastra de munca este prioritara, iar noi va putem oferi aceasta siguranta datorita acestei camere de supraveghere.Camerele de supraveghere ajuta la detectarea si c..
699,00 Lei 299,00 Lei
Camera Supraveghere MK.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI Camera Supraveghere MK.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI
-34 %
Brand: MIKI
Cardul micro sd se introduce la interior, prin partea inferioara a camerei.Camera inregistreaza pe card (nu este inclus) video cu sunet 24/24. Acestea pot fi vizionate de pe telefon oricand si de oriunde.Camera poate fi controlată din telefon, are microfon și speaker, deci puteți auzi dacă puteți vo..
450,00 Lei 299,00 Lei
Camera Supraveghere TI.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI Camera Supraveghere TI.Biliard FULL HD 1080P 2MP, Night Vision, WIFI
-34 %
Brand: TAI
Cardul micro sd se introduce la interior, prin partea inferioara a camerei.Camera inregistreaza pe card (nu este inclus) video cu sunet 24/24. Acestea pot fi vizionate de pe telefon oricand si de oriunde.Camera poate fi controlata din telefon, are microfon si speaker, deci puteti auzi si puteti vorb..
450,00 Lei 299,00 Lei
Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye Jortan Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye Jortan
-47 %
Brand: MANDU
Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye JortanCamera Supraveghere Video Panoramica Fisheye Jortan, permite ca imaginile captate pot fi interceptate si vizualizate de pe orice dispozitiv mobil, reprezentand solutia perfecta pentru protectia si supravegherea locuintei, a locului de ..
299,00 Lei 159,00 Lei
Kit de supraveghere AHD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu, vizualizare de pe internet, calculator, tableta sau smartphone Kit de supraveghere AHD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu, vizualizare de pe internet, calculator, tableta sau smartphone
-20 %
Brand: TAI
Kit de supraveghere AHD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu, vizualizare de pe internet, calculator, tableta sau smartphoneAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si di..
999,00 Lei 799,00 Lei
Kit de supraveghere HD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu Kit de supraveghere HD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu
-30 %
Brand: TAI
Kit de supraveghere HD  8 camere, CCTV HDMI, infrarosu, vizualizare de pe internet, calculator, tableta sau smartphoneAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din..
999,00 Lei 699,00 Lei
Kit de Supraveghere Kit video AHD CCTV DVR 4 camere EXTERIOR
-60 %
Brand: TAI
Sistem Supraveghere Kit video CCTV DVR 4 camere EXTERIORAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajuta l..
990,00 Lei 399,00 Lei
Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIOR Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIOR
-50 %
Brand: ZIAD
Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIORAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajuta la..
999,00 Lei 499,00 Lei
Kit de Supraveghere Kit video CCTV DVR 4 camere EXTERIOR
-24 %
Brand: TAI
Sistem Supraveghere Kit video CCTV DVR 4 camere EXTERIOR                                                                     ..
499,00 Lei 379,00 Lei
Kit de Supraveghere WIFI 4 Camere Exterior HD 720P WIRELESS Kit de Supraveghere WIFI 4 Camere Exterior HD 720P WIRELESS
-25 %
Brand: XL
Kit de Supraveghere WIFI 4 Camere Exterior HD 720P WIRELESSAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajut..
1.199,00 Lei 899,00 Lei
Set 4 X Camera supraveghere falsa BULLET 2.0 ECO Set 4 X Camera supraveghere falsa BULLET 2.0 ECO
-40 %
Brand: ALEX
Set 4 X Camera supraveghere falsa BULLET 2.0 ECOO camera de supraveghere ajuta la reducerea criminalitatii din zona in care aceasta este montata, iar siguranta dumneavoastra cat si a persoanelor dragi dumneavoastra ar trebui sa fie prioritara.Camera de supraveghere  este identica cu una reala.E..
199,00 Lei 119,00 Lei
Set 4 X Camera supraveghere falsa Dome 2.0 ECO Set 4 X Camera supraveghere falsa Dome 2.0 ECO
-40 %
Brand: ALEX
Set 4 X Camera supraveghere falsa Dome 2.0 ECO Camera de supraveghere Dome este identica cu una reala, la detectarea unei prezente, led-ul rosu se va aprinde intermitent.Este recomandata instalarea ei in locuri cat mai vizibile cum ar fi: deasupra usii, in colturile care pot fi vazute de la int..
199,00 Lei 119,00 Lei
UB Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye Jortan UB Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye Jortan
-57 %
Brand: MANDU
Camera Supraveghere Video Ip Wireless Panoramica Fisheye JortanCamera Supraveghere Video Panoramica Fisheye Jortan, permite ca imaginile captate pot fi interceptate si vizualizate de pe orice dispozitiv mobil, reprezentand solutia perfecta pentru protectia si supravegherea locuintei, a locului de mu..
299,00 Lei 129,00 Lei
UB Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIOR UB Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIOR
-60 %
Brand: ZIAD
Kit de Supraveghere Kit video AHD DVR 4 camere EXTERIORAceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru a monitoriza activitatile neobisnuite din jurul locuintei dumneavoastra, a locului dumneavoastra de munca dar si din jurul masinii dumneavoastra. O camera de supraveghere ajuta la..
999,00 Lei 399,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)