ClickCease
Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Cabluri USB

Cabluri USB
Cablu 6in1 cu 3 USB si 3 capete de incarcare Micro USB / USB-C / lightning Cablu 6in1 cu 3 USB si 3 capete de incarcare Micro USB / USB-C / lightning
-10 lei
Brand: PRIZE
Cablu 6 in 1 cu 3 USB si 3 capete de incarcare Micro USB/ USB-C/ lightningAcest cablu de date de tip 6in1 este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemene..
PRP: 39,00 Lei 29,00 Lei
Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable
-6 lei
Brand: PRIZE
Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Acest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul a..
PRP: 45,00 Lei 39,00 Lei
Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade Gaming NEGRU Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade Gaming NEGRU
-9 lei
Brand: PRIZE
Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade GamingAcest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul acestui cablu de da..
PRP: 29,00 Lei 20,00 Lei
Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade Gaming negru Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade Gaming negru
-9 lei
Brand: PRIZE
Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade GamingAcest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul acestui cablu de date,..
PRP: 29,00 Lei 20,00 Lei
Cablu magnetic 3 in 1 de incarcare si transfer 3A fast charge, Cablu magnetic 3 in 1 de incarcare si transfer 3A fast charge,
-20 lei
Brand: PRIZE
Cablul magnetic 3 in 1 vine cu un nou update, capat rotativ la 540 de grade, astfel incat tu sa pozitionezi si sa folosesti telefonul in orice unghi doresti, fara ca conexiunea sa fie intrerupta.Pachetul 3 in 1 Este ideal pentru birou sau acasa, atat pentru tine, familie cat si colegi.Specificatii:C..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
  1. Afișaj LED, experiență vizuală nouă, afișaj inteligent de tensiune și curent de încărcare, suport pentru încărcare rapidă 2.1A.2. Panglica din nailon protejează miezul pentru a preveni incurcarea lui3. Conectați sursa de alimentare pentru a converti automat afișarea datelor de tensiune și ..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
1. Afișaj LED, experiență vizuală nouă, afișaj inteligent de tensiune și curent de încărcare, suport pentru încărcare rapidă 2.1A.2. Panglica din nailon protejează miezul pentru a preveni incurcarea lui3. Conectați sursa de alimentare pentru a converti automat afișarea datelor de tensiune și curent,..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)