Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 RON

Cabluri USB

Cabluri USB
Cablu de date pentru Iphone cu USB Type C Cablu de date pentru Iphone cu USB Type C
-16 lei
Brand: SOLARE
Cablu de date Apple Lightning - USB Type C, 1m Conectati iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul la un Mac compatibil USB-C  pentru sincronizare si incarcare...
PRP: 45,00 Lei 29,00 Lei
Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable
-6 lei
Brand: PRIZE
Cablu de date/incarcare MicroUSB lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Acest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul a..
PRP: 45,00 Lei 39,00 Lei
Cablu de date/incarcare USB-C lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Cablu de date/incarcare USB-C lungime cablu 3 metri Flat USB Cable
-6 lei
Brand: PRIZE
Cablu de date/incarcare USB-C lungime cablu 3 metri Flat USB Cable Acest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul..
PRP: 45,00 Lei 39,00 Lei
Cablu de incarcare iPhone mufa lightning in unghi 90 grade Gaming NEGRU Cablu de incarcare iPhone mufa lightning in unghi 90 grade Gaming NEGRU
-9 lei
Brand: PRIZE
Cablu de incarcare lightning in unghi 90 grade GamingAcest cablu de date de tip 6in1 este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa va incarcati in siguranta dispozitivele compatibile.Acest cablu USB 2.0 de 0.8m cu interfata USB-A in unghi reversibila si conector lightning in unghi este mu..
PRP: 29,00 Lei 20,00 Lei
Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade Gaming NEGRU Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade Gaming NEGRU
-9 lei
Brand: PRIZE
Cablu de incarcare MicroUSB in unghi 90 grade GamingAcest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul acestui cablu de da..
PRP: 29,00 Lei 20,00 Lei
Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade Gaming negru Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade Gaming negru
-9 lei
Brand: PRIZE
Cablu de incarcare USB C in unghi 90 grade GamingAcest cablu de date este ideal pentru dumneavoastra daca doriti sa transferati sau sa primiti rapid si in siguranta date importante sau personale de pe dispozitivul dumneavoastra mobil pe calculator (PC).De asemenea, cu ajutorul acestui cablu de date,..
PRP: 29,00 Lei 20,00 Lei
Cablu magnetic 3 in 1 de incarcare si transfer 3A fast charge, Cablu magnetic 3 in 1 de incarcare si transfer 3A fast charge,
-20 lei
Brand: PRIZE
Cablul magnetic 3 in 1 vine cu un nou update, capat rotativ la 540 de grade, astfel incat tu sa pozitionezi si sa folosesti telefonul in orice unghi doresti, fara ca conexiunea sa fie intrerupta.Pachetul 3 in 1 Este ideal pentru birou sau acasa, atat pentru tine, familie cat si colegi.Specificatii:C..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu Micro USB cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
  1. Afișaj LED, experiență vizuală nouă, afișaj inteligent de tensiune și curent de încărcare, suport pentru încărcare rapidă 2.1A.2. Panglica din nailon protejează miezul pentru a preveni incurcarea lui3. Conectați sursa de alimentare pentru a converti automat afișarea datelor de tensiune și ..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil Cablu USB C cu Display Digital incarcare telefon mobil
-20 lei
Brand: PRIZE
1. Afișaj LED, experiență vizuală nouă, afișaj inteligent de tensiune și curent de încărcare, suport pentru încărcare rapidă 2.1A.2. Panglica din nailon protejează miezul pentru a preveni incurcarea lui3. Conectați sursa de alimentare pentru a converti automat afișarea datelor de tensiune și curent,..
PRP: 59,00 Lei 39,00 Lei
Mini baterie externa Power Bank portabila cu cabluri incorporate – 10000mAh Mini baterie externa Power Bank portabila cu cabluri incorporate – 10000mAh
-76 lei
Brand: PRIZE
Model: Mini Power Bank portabil cu cablu încorporat – 10.000mAh Material: Plastic ABS4 x Interfață de ieșire: Interfață Apple, Micro USB, Tip C, USBInterfață de intrare: Micro USB, USB tip CTip: ultra subțire, Încărcare rapidă, Capacitate mare, Cu cablu încorporat, Lumină bliț, USB universalTip..
PRP: 165,00 Lei 89,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)