Meniu
Cos de cumparaturi

Gave Blog Feed RSS

21 Jun Jucariile nu au varsta
0 419
Alegerea unei jucarii potrivite este mult mai usoara decat ati putea crede. Trebuie doar sa va faceti putin timp pentru a cauta si pentru a cunoaste urmatoarele fapte: pentru cine este jucaria, varsta si sexul copilului, interesele sale si felul in c..
21 Jun Gadgeturile sau definitia viitorului
admin 0 114
Datorita tehnologiei care nu se opreste din a evolua, in ultimii ani au tot aparut si vor tot aparea o multitudine de gadgeturi.Se tot preconizeaza ca tehnologia si inteligenta artificiala vor continua sa ne transforme lumea intr-una preluata parca d..
21 Jun Iluminatul corect nu mai reprezinta o problema
admin 0 90
Iluminatul corect al unei incaperi sau al unui spatiu aduce mai multe beneficii, cum ar fi: estetica spatiului dar si confortul zilnic.Iluminatul a fost o necesitate inca din perioada antica, atunci cand oamenii foloseau lampile cu gaz sau tortele pe..
21 Jun Gradina sau micul colt de rai
admin 0 91
O gradina necesita atentie, munca si timp, iar pe langa amenajarea acesteia, trebuie sa va ganditi si la ingrijirea si intretinerea acesteia.Pentru a transforma o gradina intr-un mic colt de rai, trebuie sa luati in calcul atat utilitatea cat si func..
15 Mar De ce este importanta ingrijirea personala?
admin 0 165
Ingrijirea personala este reprezentata de modul in care ai grija de corpul tau. Aceasta practica include baile, sportul, spalatul dintilor si nu numai.In fiecare zi intram in contact cu milioane de germeni si virusi externi care te pot imbolnavi. Pra..
15 Mar Accesorizarea inteligenta a bailor
admin 0 114
Pentru multe persoane, baia reprezinta un moment de respiro si un alt fel de pauza de la viata cotidiana. O baie este vazuta ca un loc de relaxare fizica si mentala unde puteti sta linistiti, unde va puteti cumpata gandurile si unde va puteti relaxa ..
Afişare 1 - 6 din 14 (3 pagini)