Meniu
Cos de cumparaturi
TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi mai mari de 300 RON

Modulatoare

Acele vremuri in care CD-urile se zgaraiau si din aceasta cauza nu mai puteam asculta melodiile preferate, au apus.

GAVE totusi a venit cu ideea de a va oferi o alta optiune pentru a asculta orice melodie doriti. Modulatoarele FM au capacitatea de a va oferi melodii variate la o calitate sonora excelenta.

Un modulator are capacitatea de a trimite informatii prin intermediul undelor FM. 

Acestea se folosesc cu usurinta indeplinind de cele mai multe ori si functii de handsfree. 

Nu promitem doar preturi avantajoase, dar si calitate!

Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth Car kit Q10 modulator FM, Bluetooth
-50 %
Brand: ALEX
Car kit auto, modulator FM, Bluetooth, Q10 Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul unui modulator pot..
118,00 Lei 59,00 Lei
Kit modulator MP3   Casca Handsfree Bluetooth V6 Kit modulator MP3   Casca Handsfree Bluetooth V6
-50 %
Brand: TAI
Kit modulator MP3 Handsfree cu casca bluetooth V4.2 EDR Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu ajutorul un..
139,00 Lei 69,00 Lei
Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1 Modulator AURIU Hands Free Bluetooth 4 In 1
-43 %
Brand: ALEX
Modulator FM Hands Free Bluetooth 4 In 1Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilorcare se pot asocia cu usur..
69,00 Lei 39,00 Lei
Modulator auto bluetooth M10   Casca handsfree inclusa Modulator auto bluetooth M10   Casca handsfree inclusa
-50 %
Brand: RUAN
Modulator auto bluetooth M10 Casca handsfree inclusaStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a u..
119,00 Lei 59,00 Lei
Modulator auto cu casca handsfree si usb V13
-50 %
Brand: RUAN
Modulator auto cu casca handsfree si usb V13Perioada in care se asculta muzica de pe CD-uri in autovehiculului dumneavoastra apune, datorita faptului ca acestea incep sa se zgarie dupa o anumite perioada de utilizare. Mai nou, muzica se asculta cu ajutorul modulatoarelor FM, care este un accesoriu d..
199,00 Lei 99,00 Lei
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, Negru
-58 %
Brand: RUAN
Modulator auto ElektroStator BX6, Bluetooth, FM, 2 x USB, NegruStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un mod..
139,00 Lei 59,00 Lei
Modulator auto V9 cu casca Bluetooth Modulator auto V9 cu casca Bluetooth
-30 %
Brand: ALEX
Modulator auto V9 cu casca Bluetooth Atunci cand esti la volan si primesti sau efectuezi apeluri ai nevoie de CASCA iMango pentru a fi in siguranta, pentru a evita vreo amenda nedorita si pentru a ajunge teafar la familia, prietenii sau cunoscutii tai.  CASCA iMango este ali..
99,00 Lei 69,00 Lei
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD
-42 %
Brand: ALEX
Modulator auto X5 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
99,00 Lei 57,00 Lei
Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree Modulator Auto X6 Bluetooth Handsfree
-44 %
Brand: ALEX
Modulator auto X6 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
79,00 Lei 44,00 Lei
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB
-44 %
Brand: ALEX
Modulator auto X7 cu Bluetooth, Handsfree, port USB, slot card microSD Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator. Cu..
79,00 Lei 44,00 Lei
Modulator FM auto J595 Modulator FM auto J595
-40 %
Brand: RUAN
Modulator FM auto J595Stiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator.Cu ajutorul un..
99,00 Lei 59,00 Lei
Modulator FM auto KCB-902 cu functie bluetooth Modulator FM auto KCB-902 cu functie bluetooth
-61 %
Brand: RUAN
Modulator FM auto KCB-902 cu functie bluetoothStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurintal a un modulator.Cu aju..
99,00 Lei 39,00 Lei
Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUS Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUS
-51 %
Brand: ALEX
Modulator FM, cu afisaj digital - X8 PLUSStiti acele vremuri cand obisnuiam sa scriem CD-uri pentru masina pentru a ne bucura de muzica pe parcursul calatoriilor? Ei bine, aceasta era a apus datorita smartphone-urilor care se pot asocia cu usurinta la un modulat..
99,00 Lei 49,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)